siema szukam osób do drużyny esportowej o nazwie Hns_sHarnaś więcej info dla osób które dołączom do zobaczenia
wiem co to brawl stars i grałam w to ale ciekawy wpis
Brawl stars jest super, nic tego nie zmieni :)
Dobra gra i pomimo starszego wieku tez w nią gram i nie wyzywam grających.. Pozdro
nie grałam ,ale zamierzam
dobra gra na teloefon mam 3 k puch
kto z was ma nową postać dzeki inaczej jacky
Super gra. Już długo gram i nadal ją lubie
Spoko gierka sama mam ponad 10k puch :D
mam leona carla crowa krowa spike jacky i inne zajefajne postycie polecam cieplutko bardzo malutko:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
świetnie, też gram w tą grę
Eluwina :smiley::smiley::smiley::smiley:
witam gra brawl stars jest bardzo interesująca zapraszam do mojego klubu w brawl stars Seweryn102i1
JAK DLA MNIE ta gra miała wielkie błęy na przykaład wskoczenie za mape danmike albo zboostowana rosa nie do pokonania z ultem lub też taki pan P kury jest strasznie op.
Brawl Stars to mobilna gra wydana na urządzenia z systemem Android i iOS. Stworzona i wydana przez Supercell produkcja cieszy się ogromną popularnością dzięki swojemu systemowi nagród. Gra Braw Stars opiera się bowiem na wykonywaniu poszczególnych zadań i zdobywaniu nowych osiągnięć oraz przedmiotów. Każdy z graczy może zdobywać osiągnięcia oraz poziomy, wpływają one na rozwój bohatera. Rozgrywka jest bardzo różnorodna, ponieważ w grze jest wiele trybów, które możesz przetestować. Jednak podstawową zasadą gry Brawl Stars jest wybranie "zadymiarza" i wykonanie celu misji, np. zdobycie odpowiedniej liczby klejnotów. Jeśli wykonasz zadanie, zwyciężysz konkurencję. Jeżeli będziesz najlepszym zawodnikiem, dostaniesz dodatkową nagrodę za wykonanie misji.
To jest naprawdę genialne. Fajnie gdybyś dodał jakieś obrazki ale to nic. I ja też uwielbiam brawl stars! Mam już ponad 13000 pucharków i mam jedną legędę - Sandy. :wink: