Napisscie jak dlugo gracie w s&f i czy kiedykolwiek kupiliscie grzybki
nigdy nie kupiłem i mam 103 wbiłem go w około 6 miesięcy
Raz kupiłem i okolo 8 miechow grania
Gram już około 2 lat na jednym koncie. Łącznie kupilem na nie około 2000 grzybów.
Z 5lat z przerwami tak kupywałem grzybki
grałem 2 lata ale potem przestałem i zapomniałem haslo
grałam 1 rok temu mega dużo ale juz przestałam
gram od serwera w3 czyli międzynarodowy serwer.Dość sporo gram nie pamiętam dokładnej daty powstania tego serwera ale gram również na innych między innymi teraz na nowy serwerze w39 mam tam już 80 lvl bez kupowania żadnych grzybów.
Ja mam lvl 170 gram z 5 miechów może coś koło tego :D
Od kilku lat mam kilka kont 300lvl+
kiedy sobie ni radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?
Jeżeli chodzi o tą grę to jestem sezonowcem, gram jak mam ochotę. Ostatni raz chyba z jakieś pół roku temu ;)
od ponad 10 lat zdarza mi się zajrzeć tam z przerwami mniejszymi i większymi, obecnie gram już prawie pół roku i mam 350lvl
gram z 10 lat z przerwami
ja gram 8 lat i kilka razy kupiłem to znaczy brat mi kupił jak byłem mlodszy
3,Nigdy nie kupowałem, a czas mojego grania wynosi 83,1 godziny.
z rok i nie kupowałem GRZYBÓW