Gamehag: @Joshverd przekazał napiwek 100 dla Deszczu
Gamehag: Dołącz do naszego Discord, aby brać udział w codziennych rozdaniach Gemów!
Jeko: hahaha
Joshverd:
sebzanga:
Jeko: moje sprzedane to 666 ^^
Joshverd: cześć
Jeko: cześć josh
Jeko:
Joshverd:
Jeko:
Jeko: Heyyyyyyyyyy
HasseAro: 🥱
Zera: @jamesbond4434
Zera: Tak, stary, nie zapomnij dodać mnie do znajomych na Discordzie
Nijex:
hanfred: czas na mój wieczorny spacer, do zobaczenia
hanfred: a potem zaczyna się nowa
hanfred: pokazuje godzinę, o której kończy się tygodniowa tabela wyników
angel: ??
angel: Weryfikacja jest aktywna w weekend.
Zera: Chciałbym zająć przynajmniej 2. lub 3. miejsce, jeśli nie pierwsze.
hanfred: Fajnie by było, gdyby zrzut ekranu z ostatecznej tabeli liderów został opublikowany, tak jak robią to inne strony.
hanfred: kończy się w sobotę wieczorem
angel: Jaki jest czas weryfikacji zadań?
Zera: Ciekawi mnie, kiedy skończy się tabela liderów, czy będzie nowa, czy to już wszystko?
Zera: Boję się zaglądać do tabeli liderów, jutro pewnie będzie tam 50 000.
Zera: Tak, nie zdobyli ani jednego kamienia duszy)))
Swirfty: Tak, możesz zapraszać tylko nowych użytkowników za pomocą swojego linku.
Zera: Ogólnie byłem zaskoczony, gdy to zrozumiałem, ale może to i lepiej—nie będzie już farmy botów jak dawniej.
Zera: Nie stara, lecz surowa
Zera: Dowiedziałem się o tym wczoraj, że ze względu na starą zasadę strony gameshag, zapraszać można tylko tych, którzy nie odwiedzali tej strony.
Zera: Może tak być, ale szkoda, że nie można dodać do linku polecającego osób, które już są na stronie.
Gamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie otrzymywać rozdania Klejnotów!
hanfred: może zależeć od regionu
Zera: Tak, są takie oferty, w których proszą o to wszystko.
hanfred: Gram od czasu do czasu w jakieś gry, ale nigdy nie prosili mnie o weryfikację twarzy. Prośba o numer telefonu ma sens.
Zera: Odmówiłem i uruchomiłem to na telefonie, grałem w grę i karty, przechodząc poziomy, aby zdobyć nagrodę.
Zera: Najgorsze jest jednak to, że kuszące oferty, które dają dużo punktów, są najbardziej niebezpieczne, bo proszą o twój numer i twarz.
Zera: Właściwie wiem, czego nie powinienem robić, gram uczciwie w przeciwieństwie do ankiet, myślałem, że uda mi się oszukać, ale teraz rozumiem, że to niemożliwe.
Zera: Robiłem wszystko, żeby obejść i oszukać system, na innej stronie, gdzie dawali punkty za zakupy na Steamie i inne rzeczy, ale ta strona już nie działa, a gry tam są bardzo, bardzo drogie.
Carlito:
hanfred: Po prostu zostań przy 18, różne ankiety chcą różnych wieku.
Zera: Chciałem oszukać, ale ostatecznie mi się nie udało.