mamidovumiszon33
mamidovumiszon33
Gem28
olasz9501
olasz9501
Gem28
xsseet7042
xsseet7042
Gem8,750
marek8788
marek8788
Gem1,162
xsseet7042
xsseet7042
Gem46
LAYSSA SILVA
LAYSSA SILVA
Gem6
Atia
Atia
Gem7
xsseet7042
xsseet7042
Gem910
xsseet7042
xsseet7042
Gem455
xsseet7042
xsseet7042
Gem18
Atia
Atia
Gem243
fnogaj
fnogaj
Gem231
Lohori S1
Lohori S1
Gem35
Milo
Milo
Gem45
Lohori S1
Lohori S1
Gem70
oliwierkleist
oliwierkleist
Gem1,617
Lohori S1
Lohori S1
Gem52
vanyamer10
vanyamer10
Gem28
olasz9501
olasz9501
Gem24
vanyamer10
vanyamer10
Gem28
Deszcz

Gem218

SystemGamehag: 2 users received Gem58 from the Rain.
unranked rank iconfnogaj: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconnhan nguyen: hi
unranked rank iconJoonhyuk (William) Jang: how do I get robux?
SystemGamehag: 3 users received Gem15 from the Rain.
unranked rank iconskrt: gmgm
unranked rank iconoliwierkleist: we need more computer game challenge
unranked rank iconblonwon: ciao
unranked rank iconDan C: Clap emote (inline chat version)
SystemGamehag: One user received Gem610 from the Rain.
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconAlisha: TRADING COW FR FOR GOOD OVERPAY
unranked rank iconAlisha: hiii
unranked rank iconc_avega: Queso
AdminSwirfty: Cashouts are reviewed and approved throughout the day
unranked rank iconarmandbatiste015: IS PAYMENT BY LOOTPAY INSTANTANEOUS?
AdminJoshverd: Modcheck emote (inline chat version)
unranked rank iconsho.arasida: bobowawahaha
unranked rank iconsho.arasida: ハハワワボボー
SystemGamehag: One user received Gem166 from the Rain.
unranked rank iconsho.arasida: henessyvenom
unranked rank iconXiomara Perez: Cat Yes emote (inline chat version)
unranked rank iconXiomara Perez: Hi
unranked rank iconChooby Dooby: Mhm emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconKenneth Adu: Hello
AdminSwirfty: You can earn Gems by playing games, completing offers, and taking surveys
unranked rank iconmitongadan8: Warpath: Ace Shooter
unranked rank iconDream Gaming: can u give a gem
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

38

0/160

USP-S vs P2000 - Co za różnica i którego wybrać?

FancySnacks avatar

FancySnacks

June 7, 2017 at 07:14 PM

Wybór pomiędzy P2000 a USP-S zawsze stanowił wyzwanie dla graczy CS:GO. Wybranie dobrego startowego pistoletu zwiększy nam szansę na wygranie rundy pistoletowej. W tym artykule nie tylko przedstawię zalety i wady każdego pistoletu ale i też postaram wam się pomóc w wyborze.
Wygranie rundy pitoletowej daje nam 3 rundy przewagi nad przeciwnikami, więc wybranie właściwego startowego pistoletu jest ważne, bo podjęcie złego wyboru może kosztować nas właśnie trzy rundy. Samo zdecydowanie się jest dosyć trudne ponieważ oba pistolety są efektywne i dominują w różnych sytuacjach.

Najpierw, porównajmy statystyki broni:

Celność:
USP-S ma mniejszy recoil od P2000 przez co łatwiej jest trafić przeciwników. W kategorii celności USP-S ma lekką przewagę, szczególnie jeśli chodzi o trafianie przeciwników w głowę.

Amunicja:
Tutaj P2000 ma znaczną przewagę. P2000 ma prawie 2 razy więcej łącznej amunicji od USP-S co przydaje się w sytuacjach kiedy musimy radzić sobie z kilkoma przeciwnikami na raz i nie mamy czasu na wcelowanie się i strzelanie spokojnie wymierzonych strzałów. Często spam z P2000 jest bardziej efektywniejszy np. kiedy terroriści rushują bombsite niż próbowanie pestkowania z USP-S, ponieważ wtedy USP-S po prostu nie ma szans z pięcioma szybkostrzelającymi Glockami.

Tłumik:

Tutaj sprawa jest oczywista. Tłumik pozwala nam zdobycie szybkich 1-2 fragów, ponieważ przeciwnicy nie zlokalizują od razu twojej pozycji. Jeśli skradamy się od tyłu możemy zrobić znacznie więcej niż z głośnym P2000. Warto pamiętać że z tłumikiem nasze USP-S jest dłuższe, więc kiedy próbujemy się schować lub bawić w ninję możemy łatwo zostać zabici przez wystający tłumik.

Podsumowanie
Oprócz wymienionych wyżej statystyk, P2000 i USP-S nie różnią się tak bardzo od siebie. P2000 jest dla graczy którzy wolą strzelanie w przeciwnika masowo bez przejmowania się amunicją oraz gdy zależy im na zabiciu przeciwnika i odparciu rusha na bombsite bez skupiania się na headshot'ach. USP-S zaś jest dla graczy którzy wolą strzelać powolne ale celne i zabójcze strzały w głowę. USP-S jest przeznaczone dla graczy którzy lubią strzelać celnie z dalszych dystansów i oferuje łatwość wykonywania strzałów w głowę. Obie bronie są tak samo dobre i to tak naprawdę zależy od naszego sposobu grania, powinniśmy wybrać broń którą nam się przyjemniej gra bo właśnie w wyborze chodzi o komfort używania :)

Dziękuję za przeczytanie artykułu, mam nadzieję że rozwiałem wasze wątpliwości i pomogłem w wybraniu dla siebie odpowiedniej broni.
Evaith avatar

Evaith

June 8, 2017 at 11:49 AM

Dzięki. Napewno sie przyda (chociaż nie gram w CS)
kacperleaguenine avatar

kacperleaguenine

June 8, 2017 at 04:45 PM

Ja gram w cs i dzięki
Klaudistomis avatar

Klaudistomis

June 8, 2017 at 04:54 PM

Spoko okey opisane
Marues avatar

Marues

June 8, 2017 at 08:02 PM

dizenki zkozystam

michu812 avatar

michu812

June 9, 2017 at 01:55 AM

Spoko opis mi się podoba bardzej USP-S ponieważ łatwiej trafić głowe jak dla mnie ale na pewno sie przyda
izyku05 avatar

izyku05

June 9, 2017 at 08:02 PM

spoko nie chce mi się czytać ale na pewno fajne. A osobiście wole ups
maka12qw avatar

maka12qw

June 10, 2017 at 02:40 PM

usp
SleepingMonkey avatar

SleepingMonkey

June 10, 2017 at 09:29 PM

ladnie wszystko opisane jak najbardziej na plus , ale jak dla mnie jak pistolet to tylko USP-S
111Orbi222 avatar

111Orbi222

June 10, 2017 at 11:09 PM

Wypracowanie do valve
PiotrekdxD avatar

PiotrekdxD

June 13, 2017 at 03:10 AM

**** gram żawsze Ak-47
2artur2 avatar

2artur2

June 15, 2017 at 10:43 PM

Ja wole usp
Lestern avatar

Lestern

June 16, 2017 at 06:53 PM

Ja tam wole glocka XD
Louxes avatar

Louxes

June 18, 2017 at 12:57 PM

Usp czasem ładnie wchodzą banie
ANTYfela1337 avatar

ANTYfela1337

June 18, 2017 at 03:11 PM

p2000
Szymono21 avatar

Szymono21

June 21, 2017 at 12:04 AM

Z usp lepiej mi wchodzi
Wheysp avatar

Wheysp

June 21, 2017 at 07:18 PM

Wolę usp. Chcę być jak Neo :D

MatiQs avatar

MatiQs

June 22, 2017 at 04:29 PM

Ja wolę USP-S. Lepiej jakoś wchodzi.
Pawlo891 avatar

Pawlo891

June 22, 2017 at 11:44 PM

dobre na początek
2artur2 avatar

2artur2

June 23, 2017 at 10:38 AM

Ja wolę usp choć zdarzyło się nie raz że brakło amunicji
Luxions avatar

Luxions

June 25, 2017 at 01:45 AM

Usp celny i cichy a p2000 ma dużo ammo i damage ale wole usp
procsgo avatar

procsgo

July 2, 2017 at 11:20 PM

ja wole usp łatwiej głuwki wchodzą ale dla poczontkujoncych polecam p2000 :P
Primbob avatar

Primbob

September 13, 2020 at 07:12 PM

ybór pomiędzy P2000 a USP-S zawsze stanowił wyzwanie dla graczy CS:GO. Wybranie dobrego startowego pistoletu zwiększy nam szansę na wygranie rundy pistoletowej. W tym artykule nie tylko przedstawię zalety i wady każdego pistoletu ale i też postaram wam się pomóc w wyborze.
Wygranie rundy pitoletowej daje nam 3 rundy przewagi nad przeciwnikami, więc wybranie właściwego startowego pistoletu jest ważne, bo podjęcie złego wyboru może kosztować nas właśnie trzy rundy. Samo zdecydowanie się jest dosyć trudne ponieważ oba pistolety są efektywne i dominują w różnych sytuacjach.

Najpierw, porównajmy statystyki broni:

Celność:
USP-S ma mniejszy recoil od P2000 przez co łatwiej jest trafić przeciwników. W kategorii celności USP-S ma lekką przewagę, szczególnie jeśli chodzi o trafianie przeciwników w głowę.

Amunicja:
Tutaj P2000 ma znaczną przewagę. P2000 ma prawie 2 razy więcej łącznej amunicji od USP-S co przydaje się w sytuacjach kiedy musimy radzić sobie z kilkoma przeciwnikami na raz i nie mamy czasu na wcelowanie się i strzelanie spokojnie wymierzonych strzałów. Często spam z P2000 jest bardziej efektywniejszy np. kiedy terroriści rushują bombsite niż próbowanie pestkowania z USP-S, ponieważ wtedy USP-S po prostu nie ma szans z pięcioma szybkostrzelającymi Glockami.

Tłumik:
Tutaj sprawa jest oczywista. Tłumik pozwala nam zdobycie szybkich 1-2 fragów, ponieważ przeciwnicy nie zlokalizują od razu twojej pozycji. Jeśli skradamy się od tyłu możemy zrobić znacznie więcej niż z głośnym P2000. Warto pamiętać że z tłumikiem nasze USP-S jest dłuższe, więc kiedy próbujemy się schować lub bawić w ninję możemy łatwo zostać zabici przez wystający tłumik.

Podsumowanie
Oprócz wymienionych wyżej statystyk, P2000 i USP-S nie różnią się tak bardzo od siebie. P2000 jest dla graczy którzy wolą strzelanie w przeciwnika masowo bez przejmowania się amunicją oraz gdy zależy im na zabiciu przeciwnika i odparciu rusha na bombsite bez skupiania się na headshot'ach. USP-S zaś jest dla graczy k
mikiru2 avatar

mikiru2

January 12, 2021 at 02:12 PM

Dobre podsumowanie! Ja osobiście USP, wolę celne główki ;P

OkamiRo avatar

OkamiRo

January 12, 2021 at 03:13 PM

skill się liczy ;p
USP-S vs P2000 - Co za różnica i którego wybrać? na forum Od użytkowników na Gamehag