nie wiem czy warto kupić sobie kilka robux, czy są one fajne i opłacalne. proszę o odpowiedź. z góry dziękuję wszystkim❤️????
robux śa przydatne jeśli masz minimum 2moliony robux
Według mnie są bardzo przydatne
Mysle ze tak gdyz iz za robuxy mozesz grac w fajne gry i no super bardzo dzieki robuxa jest wiecej mozliwosci w grach:DDD
znaczy przydatne, zależy jak patrzeć oraz do czego właściwie chcesz je wykorzystać.
Np. moim zdaniem bez sensu jest używanie robuxów do kupowania walut ( monet ) w grach, bo to skracanie sobie rozgrywki co jest bez sensu. Kupiwanie gamepassów aby więcej zarobić też, ale już jeżeli masz jakąś mega grę co lubisz i jest jakiś gamepass co daje coś super, no to można jak najbardziej. Również do robienia awatara tego ogólnego są spoko.
NO ZAŁEZY TLOXJE SA A TLOEHCE NIE WIES JAK CHEFW BHC SUPELEB TO TALKE
NO ZAŁEZY TLOXJE SA A TLOEHCE NIE WIES JAK CHEFW BHC SUPELEB TO TALKE
tak samo potrzebne jeśli grasz długo w roblaxa i chcesz kupić ulepszenia
zalezy. moj kolega zaluje ze wzgledu ze wydal na jakams randomowa gre. Mysle ze nie trzeba miec rb one nie sa nam potrzebne mowiac szczerze. Kazdy ma inna opinie
przydatne można sobie kupić itemki na skina gamepassy ułatwiające gre
przydatne ale jak masz duzo hajsu
przydatne bo możesz miec fajne skiny
to zależy ile i po co bo jeżeli chcesz skina za np.100 robux to się nawet opłaca ale za 5 to już nie zabardzo
tak bo przez allegro można kupić więcej
robuxy to waluta w całym roblox jak ci nie szkoda pieniędzy to warto a jak szkoda to nie. ale za robuxy możesz sobie ustawić skina i wydawać na jakieś wspomagacze do gier.
Wydaje mi się że wrzucanie w to prawdziwych pieniędzy jest bez sensu,bo mało się za to kupi,ale jak kupujesz za KD a i tak grasz w gierki to czemu nie?Pare dodatkowych funkcji,gier.
teoretycznie są przydatne do czegoś ale nie opłaca się wydawać na nie pieniędzy