unranked rank iconPublica Sama: ,fyi
unranked rank iconClarax: Capybara stare emote (inline chat version)
novice rank iconmano: Weirdge emote (inline chat version)
novice rank iconJtea: Cash emote (inline chat version)
novice rank iconJtea: Yes
unranked rank iconUn1que BG: mistplay aint track yet
unranked rank iconPrad Lion: Hello everyone 
unranked rank iconsuperimmortale71: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconsuperimmortale71: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconsuperimmortale71: Ciao come va
unranked rank iconmarcos2020769: Holallll
unranked rank iconmarcos2020769: Holala
unranked rank iconGemma: what is withdrawal amount reuquire
novice rank iconmano: 1f956 emote (inline chat version)
AdminSwirfty: We'll think about it  catKISS emote (inline chat version)
unranked rank iconUnited Kingdoooom: Can you add france channel  Meowdy emote (inline chat version)
AdminSwirfty: What suggestions do you have?
unranked rank iconUnited Kingdoooom: Can i do a suggestions?
unranked rank iconUnited Kingdoooom: Hello here
unranked rank iconlowderlandon11: How much have you fellas made so far?
unranked rank iconCarl: Yes tim fancy u been here too
novice rank iconSimplyTim: Fancy seeing you here lol
novice rank iconSimplyTim: Hi zelx
unranked rank iconCarl: hmm ok
AdminSwirfty: Yep 
unranked rank iconzelxxxxxxx+gamehag: this site pay?
unranked rank iconmarkwilson3025: hope it tracks soon
unranked rank iconmarkwilson3025: Just did an offer
unranked rank iconplaqueboymax: Astute Gentleman emote (inline chat version)
unranked rank iconErtannn Orak: Ohayo sekai good morning WORLDD

15

0/160

Nie zalicza zadania :/

maly_13 avatar

maly_13

July 6, 2020 at 12:13 AM

mi niezalicza a jakis mondrala pisze mi ze to konto na grze jest zalozone niezgodnie z ich standardami

b47 avatar

b47

July 6, 2020 at 11:05 AM

Miałem ten sam problem i byłem zmuszony pisać za każdym razem do supportu po wykonaniu zadania w grze Crossout, pisałem do nich już za wczasu bo wiedziałem, że zadanie będzie odrzucone, dlaczego? Ponieważ musicie posiadać nick podobny lub najlepiej taki sam jak tutaj na gajjin.net. Troszkę wcześniej napisałem do supportu jak wygląda sytuacja, chcąc nie chcąc nie wiedziałem, że muszę mieć nick podobny do tego tutaj, bo nigdzie nie widziałem o tym wzmianki, jednak wzmianka jest i to był mój błąd. Po wysłaniu wiadomości otrzymałem wiadomość o treści- " Widzimy, że stworzyłeś nowe konto, więc w drodze wyjątku zaakceptujemy Twoje zadanie. Nie mamy jednak pewności, że stworzyłeś konto z naszego linku, przez co nie możemy zagwarantować, że to konto będzie działać w przyszłości. Prosimy o stworzenie nowego konta z naszego linku ;)" Jak widać oni nie wiedzą, że konto tworzymy z ich reflinków, dlatego bardzo istotny jest nick! Na gajjin istnieje jednorazowa zmiana nicku, jednak polecam każdemu stworzyć NOWE konto pod grę i z PODOBNYM LUB TAKIM SAMYM NICKIEM jaki mamy tutaj. Po tej informacji opisanej wyżej przez jednego z supportów opisałem dokładnie, że przebiegła rejestracja przez ich link i byłem zmuszony zmienić nick tak aby wszystko sie zgadzało. Zadanie zostało zaakceptowane, ALE za każdym razem gdy wysyłam teraz ss muszę do nich pisać, bo wiem, że zadanie zostanie odrzucone. Dlatego namawiam do stworzenia nowego konta i wszystko powinno śmigać ;) Jeśli już piszecie do supportów nie mając nic do ukrycia to na 100% zadanie Wam zaakceptują, tylko dokładnie opiszcie problem. Od początku rejestracji aż po wykonanie zadania. Ułatwi to prace im jak i nam :)

Bartek5475 avatar

Bartek5475

July 6, 2020 at 02:26 PM

Mi tez nie zaliczyło a wszystko wyraźnie na SS widać ze wygrałem nawet chyba 6 bitew.

maly_13 avatar

maly_13

July 6, 2020 at 02:27 PM

to znaczy ze mam olac konto na warthunder na ktorym siedze od ponad 3 lat?
Poco mi nowe konto gdzie niemam zadnych jednostek a zalogi maja 0 lvl ?A na obecnym mam ponad 100 jednostek

b47 avatar

b47

July 6, 2020 at 03:06 PM

maly w tym rzecz to musi być nowe konto :)

malyscania1331 avatar

malyscania1331

July 6, 2020 at 06:50 PM

zobaczymy pozakladalem nowe

klimas3994 avatar

klimas3994

July 7, 2020 at 08:01 AM

Jeśli mam być szczery to jest to całkowicie bez sensu. Ja mam konto w War Thunder od 4 lat z nickiem "klimas3994" i na tym portalu też założyłem konto z tą samą nazwą. Z tego wynika, że muszę założyć nowe konto w War Thunder jak i tutaj, bo nazwa użytkownika bedzie zajęta (jeśli jest wymagana taka sama nazwa w grze i tutaj). Zamieszcze też rozmowę z supportem ale ja nie chcę się w to bawić i raczej usunę konto tutaj.

Niestety, obawiam się, że nie możemy zaakceptować zadań z tego konta w grze, nie zostało ono założone w zgodzie z naszymi wymaganiami. Prosimy o całkowite wyłączenie adblocków, założenie nowego konta przez nasz link oraz wypełnienie zadania ponownie :)

Czegoś nie rozumiem, mam porzucić moje dotychczasowe postępy w grze z ostatnich 4 lat i założyć nowe konto przez link. Dlaczego nie ma możliwości dodania istniejącego konta w grze?

Konta muszą zostać stworzone z naszego linku. Inaczej, nie możemy śledzić postępu zadania, oraz kolejno, go zaakceptować.

KubaPatykPL avatar

KubaPatykPL

July 7, 2020 at 08:03 PM

mam taki problem.mianowicie , nie wiem jak polaczyc swoje kono na konsoli z gamehag.czy moze mi ktos pomóc? z góry dzięki

Erqezek avatar

Erqezek

July 7, 2020 at 08:56 PM

ja jestem w trakcie robienia ale mam nadzieję że zaliczą mi

SuperElephant avatar

SuperElephant

July 7, 2020 at 11:15 PM

Jak wiele osób tu napisało, napisz do supportu albo zwyczajnie musisz dłużej poczekać na odpowiedź

OOrrin avatar

OOrrin

July 8, 2020 at 03:54 PM

klimas : pisałem już o tym przed chwilą w innym wątku (problem z nagrodą), więc spamu nie będę robić, ale na wypadek jakbyś nie czytał innych wątków- wszystko się zgadza. ta strona to chodząca reklama dla gry, która chce przyciągnąć nowych graczy. a nie nagradzać dodatkowo starych, którzy i tak już grają

jestemzmiasta avatar

jestemzmiasta

July 8, 2020 at 07:25 PM

ja tam nie umiem w to grać i i tak nie zalicza looooooool

Zorazen avatar

Zorazen

July 9, 2020 at 12:56 AM

Problem jest w momencie zakłądania konta przez przeglądarki z adblockiem jak opera gx czy też chrome z wtyczką adbloka. Dodatkowo zalecam utworzenie nicku w grze podobnego jak w gamehag. Np ja mam tutaj nick Zorazen a w grze zorazen94. Nagrody wpadają po 10 minutach.

TuskenRider avatar

TuskenRider

July 9, 2020 at 02:04 AM

Ja dostałem odpowiedź, że to tylko dla nowych kont. ja nie mam zamiaru zakładać nowego konta. Na tym portalu konto zostawiam (cebula ze mnie wyszła po obejrzeniu KOWALA). Cóż bywa. może inna gra mnie zainteresuje a wtdy jako nowy gracz uzbiera się to i owo.
Pozdrawiam o przypominam, że większość zawartości i nagród jest dal NOWYCH kont w grach.

komplik08 avatar

komplik08

July 16, 2020 at 08:01 PM

Nie mogłem akceptować zadania. Trzeba zgłosić to do suportu i mi zadziałało

VHS_Luffy avatar

VHS_Luffy

July 28, 2020 at 07:28 AM

Nie wiem jakim cudem, obstawiam że jest jakiś automat który może nie zawsze działa poprawnie. Zwłaszcza że wysyłałem koło północy. Drugie zadanie też w 10 minut przeszło, a trzecie nieco dłużej bo 15 minut :D

Ashghan avatar

Ashghan

July 29, 2020 at 06:02 AM

Żeby zaliczało zadania musisz mieć konto które założyłeś przez gamehaga tam jest przycisk bodajże "Graj za darmo" i wtedy przekierowuje Ciebie na oficjalną stronę WT do tworzenia konta

Ashghan avatar

Ashghan

July 29, 2020 at 06:03 AM

W innym wypadku zadania zostaną odrzucone (Mi też tak się dzieje????)