W tymartykule przedstawię gry przeglądarkowe na które warto zwrócić uwagę.
ZAPRASZAM!
-MARGONEM-Gra MMORPG z grafiką 2D stworzona przez studio Garmory. Tytuł oferuje wielki świat, wiele potworów do zabicia i zadania do wykonania. Wcielamy się w poszukiwacza przygód w spustoszonej przez wojnę magów krainę. Mamy do wyboru 6 profesji: Wojownika, łowcę, maga, paladyna, tropiciela oraz tancerza ostrzy. Dostępne są również pojedynki PvP.-PLEMIONA-Jest to strategiczna gra z elementami ekonomi. W grze obejmujemy władzę nad niewielką wioską. Wykorzystując surowce (drewno, glina i żelazo) coraz bardziej rozbudowujemy swoją wioskę. Najważniejszym elementem jest nasza armia. Dzięki niej możemy podbijać inne wioski, oraz bronić swojej.Bardzo duży nacisk położony jest na rywalizację, bądź współpracę między graczami.-Shakes & Fidget-Gra RPG w której tworzymy i rozwijamy postać. Możemy wybrać płeć, rasę, klasę oraz wygląd naszej postaci. Głównym zajęciem na początek jest odwiedzanie karczmy i odbieranie zleceń na niebezpiecznie wyprawy. W późniejszym etapie można udać się na arenę, stworzyć gildię, explorować dungeony oraz wiele więcej.-SLITHER.IO-Zręcznościowa gra MMO, która polega na zbieraniu punktów naszym wężem i tarasowaniu drogi przeciwnikom aby zgineli.-FARMERAMA-Rolnicza gra strategiczna. Wcielamy się w początkującego rolnika. Uprawiamy pola, sadzimy drzewa i doglądamy zwierząt. W raz z biegiem czasu dostajemy kolejne plansze które możemy zagospodarować.Niestety gry przeglądarkowe są pay to win ale i tak warto w nie czasami pograć, chodźby z nudów.Artykuł przygotował TheNiejadekA jeszcze PokeWars brakuje :P
Kiedyś moją ulubioną grą przeglądarkową było Galaxy life.
Fajne fajne może pogram :)
Shakes and fidget polecam z całego serca, rozwinięte community plus idealna gra na zabicie nudy :3
Grałem kiedyś, ale szybko się mi znudziło.
Przypominało mi się jak ciągle grałem w Margonem
W Shakes and Fidget idzie pograć, ale nudzi po jakimś czasie.
wiekszosc z tych gier nigdy nie zagralem
Super mari crossover 3 uwielbiam mario a w tej grze morzna grac innymi postaciami z nintendo min. Samus,link,megaman