Sea Storepk
Sea Storepk
Gem4
camila de la rosa
camila de la rosa
Gem36
mikochnik2008
mikochnik2008
Gem45
wxcky
wxcky
Gem1,103
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem10
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem245
RustClash
RustClash
Gem1,430
wxcky
wxcky
Gem223
RustClash
RustClash
Gem4,530
wxcky
wxcky
Gem882
wxcky
wxcky
Gem554
2187543627
2187543627
Gem10
2187543627
2187543627
Gem10
wxcky
wxcky
Gem441
wxcky
wxcky
Gem2,205
2187543627
2187543627
Gem10
2187543627
2187543627
Gem10
sworddog
sworddog
Gem10
wxcky
wxcky
Gem995
PayPal
PayPal
Gem18,000
Rain ends in

unranked rank iconmontanayork7:  Kekwait emote (inline chat version) 
unranked rank iconmontanayork7: hy guys how are yall
unranked rank iconxStelyz: ddd
AdminSwirfty: Applies to offers as well 
unranked rank iconsebzanga: That 72 hours also apply to games? Or only offers?
unranked rank iconcarranza jose: ok thanks
AdminSwirfty: Those will be brought back in the future 
unranked rank iconcarranza jose: Add a chest section like the previous app and a paid VIP?
AdminSwirfty: If you completed an offer and haven't received the reward within 72 hours, we recommend contacting the offerwall's support
unranked rank iconcarranza jose:  Weirdge emote (inline chat version) 
unranked rank iconcarranza jose: I just placed an offer to deposit and play 5 different slots. Do the offers pay out?
AdminSwirfty: Game keys will be added in the future 
unranked rank iconsebzanga: Now you cant get steam keys? Only paypal?
unranked rank iconcarranza jose: wa
AdminJoshverd:  Yo emote (inline chat version) 
unranked rank iconSohanwork: wow
unranked rank iconsin comentarios:  POGGERS emote (inline chat version) 
unranked rank iconsin comentarios: como paso
AdminSwirfty: @sin comentarios Gamehag is under new ownership which is why it changed 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Ni idea, yo acabo de llegar
novice rank iconthe future: Hey
unranked rank iconsin comentarios: coontexto de por que gamehag cambio tanto
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Between RevU and MyChips, which's games are better overall in terms of making money for the time allocated?
unranked rank iconsin comentarios:  Dancin emote (inline chat version) 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Alrighty
unranked rank icontmercadoportell.mtp:  Yo emote (inline chat version) 
unranked rank iconsin comentarios: que le paso a gamehag
novice rank icondeatek: Nvm
unranked rank icontmercadoportell.mtp: What?
novice rank icondeatek: There is 
Sign in to start chatting

21

0/160

Słabo - nie wypłacają kamieni dusz

ClementinexE avatar

ClementinexE

April 1, 2023 at 02:38 PM

Wykonałam zadanie - rozegraj 7 bitew, okręt też mam. Odrzucili, napisałam do suportu i oczywiście dostałam info, że "coś poszło nie tak i nie możemy zaakceptować tego zadania. Oto co mogło pójść nie tak, gdy wykonywałaś to zadanie: używanie VPN, brak kliknięcia w nasz link rejestracyjny, używanie produktów od tego dewelopera w przeszłości, AdBlock, lub inne oprogramowanie blokujące postęp." - nic z tych rzeczy się nie stało. Niestety, ale utwierdza mnie to w przekonaniu, że KD dostaje co któraś osoba, reszta jest odrzucana bez żadnego konkretnego powodu. Słabe.

Miloszrp avatar

Miloszrp

April 1, 2023 at 07:42 PM

Mam identycznie z War Thunder, 8 bitw wygrałem ale miałem 30 zabitych wrogów nie wiem czy przez to czy co innego ale z WOW mi nie chcą już drugiego zadania zaliczyć za 12 bitw rozegranych, a rozgerałem to teraz 13 rozegrałem.

fexiu avatar

fexiu

April 2, 2023 at 04:22 PM

Powiem tyle że mam dokładnie taki sam problem i *** wam w **** game hag

ZaraMysterywalker avatar

ZaraMysterywalker

April 3, 2023 at 11:05 PM

Zadanie brzmiało jakoś tak - rozegraj przynajmniej 7 bitew i kup swój pierwszy okręt. Więc tak, nie wiem czemu macie problem, ale mi zaakceptowano ss pierwszego zadania w niecałe 10min. po wysłaniu. 7 bitew pierwszym tierem.. który był na start. Po tym kupiłem swój pierwszy okręt II poziomu, zagrałem 1 bitwę, żeby było go widać w statystykach gry, wszedłem w profil i zrobiłem ss całego ekranu. Wysłałem i pierwsze zadanie wykonane. Kolejne mogę za około 7h.. Trochę minus za czekanie. A co dalej, to się okaże.

ZaraMysterywalker avatar

ZaraMysterywalker

April 9, 2023 at 04:42 PM

Mała aktualizacja info. Z zadadniem 3 był już problem, wysyłałem ss ze 3 razy i za każdym razem był odrzucany... :/ po około 24h. Że "niby coś poszło nie tak" Byłem cierpliwy, więc tak codziennie gdy odrzucili.. znowu wysyłałem i za 4 razem, akceptowali po około 10min. to samo ss co wcześniej nie. To o co tu chodzi. :) Strona kuleje chyba i to mocno.

ClementinexE avatar

ClementinexE

April 9, 2023 at 11:35 PM

Kupiony okręt też miałam :) za drugim razem też odrzucony, tym razem dlatego, że niby nie miałam nowego konta. Klueje mocno.

ClementinexE avatar

ClementinexE

April 9, 2023 at 11:35 PM

Kupiony okręt też miałam :) za drugim razem też odrzucony, tym razem dlatego, że niby nie miałam nowego konta. Klueje mocno.

Feksus avatar

Feksus

April 18, 2023 at 06:50 PM

Mam tak samo,
Zrobiłem zadanie by rozegrać 7 bitew i odblokować okręt,
zrobiłem to zakładając nowe konto z ich linku i dostałem wiadomość ze nie urzyłem nowego konta,
według mnie to scam i naciąganie

kanver avatar

kanver

May 3, 2023 at 04:20 PM

Potwierdzam, od tygodnia nie chcą zaakceptować mi wykonanego zadania. Za pierwszym razem napisali, że nie założyłem nowego konta, co nie jest prawdą, więc założyłem jeszcze jedno konto i ponownie wykonałem zadanie. To zostało odrzucone już dwa razy z powodu "Coś poszło nie tak". Scam.

marcin_staszczak1 avatar

marcin_staszczak1

July 3, 2024 at 12:53 AM

Rozegrałem pięć bitew i cztery przegrałem