babyazmod
babyazmod
Gem700
szopikkinga
szopikkinga
Gem1,750
HENRY LAPOTRE
HENRY LAPOTRE
Gem28,000
HENRY LAPOTRE
HENRY LAPOTRE
Gem18
PayPal
PayPal
Gem7,000
RustClash
RustClash
Gem28,000
Mathilde
Mathilde
Gem28,000
Mathilde
Mathilde
Gem18
markwilson3025
markwilson3025
Gem18
cariux west
cariux west
Gem8
Lucas DUPERRAY
Lucas DUPERRAY
Gem28,000
Lucas DUPERRAY
Lucas DUPERRAY
Gem18
szopikkinga
szopikkinga
Gem6,300
szopikkinga
szopikkinga
Gem1,050
tmercadoportell.mtp
tmercadoportell.mtp
Gem11
tmercadoportell.mtp
tmercadoportell.mtp
Gem11
PayPal
PayPal
Gem5,500
szopikkinga
szopikkinga
Gem1,050
szopikkinga
szopikkinga
Gem700
babyazmod
babyazmod
Gem210
unranked rank iconmarkwilson3025: Even the support is ghosting  me
unranked rank iconmarkwilson3025:  FeelsRainMan emote (inline chat version) 
unranked rank iconmarkwilson3025: Please check support 
novice rank iconszopikkinga: it would be great because at night the withdrawal time is long :(
novice rank iconszopikkinga: do you plan to introduce instant payouts? :)
novice rank iconszopikkinga: the magic is back! beautiful ;D
unranked rank icon3490150748: w46u
unranked rank iconszopikkinga: and all the magic was gone....
unranked rank iconszopikkinga: really Gamehag holding rewards? ;x
unranked rank iconDIEgod: wa
AdminJoshverd:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: thank you regardless
unranked rank icontmercadoportell.mtp: I see
AdminJoshverd: which was.... interesting, but it did pay
AdminJoshverd: But I did take a survey today
AdminJoshverd: Nah I haven't played any games recently 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: and before I leave, you got any game recommendations for me?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: thank you
unranked rank icontmercadoportell.mtp: perfect 
AdminJoshverd:  Vibin emote (inline chat version) 
AdminJoshverd: They're tracking properly most likely
unranked rank icontmercadoportell.mtp: I have received the credits for one of the games
unranked rank icontmercadoportell.mtp: they seemed simple and easy to test the system with
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Ive tried both hungry shredder and magnet miner but have gotten nothing from neither
AdminJoshverd: Which game?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: is there any way to see if I have any "active" games or something?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Ive hit two separate milestones on two different games but haven't received anything
unranked rank icontmercadoportell.mtp:  1fae4 emote (inline chat version) 
AdminJoshverd:  Cat Yes emote (inline chat version) 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Thank you my man
Sign in to start chatting

18

0/160

opera gx czy chrome?

papitomamito avatar

papitomamito

March 8, 2023 at 12:18 AM

Opera gx jest owiele lepsza

bluesq avatar

bluesq

March 8, 2023 at 03:38 PM

opera gx zdecydowanie wygrywa, chrome jest starą przeglądarką, a opera gx to nowe.

oskar_kruczkowski1 avatar

oskar_kruczkowski1

March 8, 2023 at 11:11 PM

opera gx was better

natalcia55 avatar

natalcia55

March 16, 2023 at 01:49 AM

opera GX leprza wygrywa z chrome do zera

mlody2005 avatar

mlody2005

March 22, 2023 at 08:18 PM

bardzo fajna przeglondarka polecam moim zadaniem lepsza jest od chrome

Sylandee avatar

Sylandee

March 24, 2023 at 07:55 PM

Opera jest całkiem przyjemna zwykle siedzę na chromie bo tablety lubią ale i opera daje rade i ma wiele dodatków . I personalizacja jest super

Sylandee avatar

Sylandee

March 24, 2023 at 07:55 PM

Opera jest całkiem przyjemna zwykle siedzę na chromie bo tablety lubią ale i opera daje rade i ma wiele dodatków . I personalizacja jest super

melotrod avatar

melotrod

March 24, 2023 at 11:37 PM

Opera, jak i Chrome są dobrymi przeglądarkami. To, która jest lepsza zależy już od tego czego się chce w przeglądarce i od ogólnych preferencji. Radzę wypróbować obie i zobaczyć, która bardziej przypada do gustu :))

Crimpie avatar

Crimpie

March 30, 2023 at 12:53 AM

To i to ma swoje korzyści i wady, więc uważam, że pewnie osoba, która najpierw zobaczyła i zaczęła używać Chrome, będzie bardziej niechętna do zmiany i użytku Opery GX, i na odwrót

Terra_Mania avatar

Terra_Mania

March 30, 2023 at 02:09 AM

Według mnie GX jest lepsza ponieważ: można ją do siebie dostosować i ma wiele fajnych funkcji.

WhiteFoxOrange avatar

WhiteFoxOrange

April 1, 2023 at 11:23 PM

GX moim zdaniem jest lepsza, jednak nie raz zdarzyło mi się, że w operze nie chciała mi się załadować jakaś strona a w chromie bez problemu.

wojuq avatar

wojuq

April 3, 2023 at 07:18 PM

OperaGX jest lepsza wizualnie jednak czasami się zdarza że się zawiesi

ZaraMysterywalker avatar

ZaraMysterywalker

April 5, 2023 at 05:35 PM

Sporo osób chwali sobie opere gx, ale ja jestem przyzwyczajony do chrome. Kwestia indywidualna..

klusia2 avatar

klusia2

April 5, 2023 at 05:57 PM

Zdecydowanie Opera GX według mnie jest lepsza.

kinhowskii avatar

kinhowskii

July 31, 2023 at 10:12 PM

oczywiscie ze Opera GX
Kazdy prawdziwy ziomek ma ją

OkoPL_offical avatar

OkoPL_offical

August 4, 2023 at 04:40 PM

Opera GX jest lepsza moim zdaniem bo można ograniczać ram itp

Montezuma0987 avatar

Montezuma0987

August 11, 2023 at 04:50 PM

Tak na prawdę to mógłbym korzystać z prawie każdej przeglądarki bazującej na chromie, ale na opere GX bym się nigdy nie zdecydował.

pjoter_xd avatar

pjoter_xd

August 20, 2023 at 04:40 AM

OperaGX jest lepsza dla mie niewiem jak dla innych

Globter avatar

Globter

August 26, 2023 at 10:59 AM

Używałem Chrome teraz przesiadłem się na Opere Gx i nie żałuje . Lepsza grafika i mniejsze lagi . Więc polecam Opere Gx . Btw. Opere polecił mi Kiszak .

karaska22 avatar

karaska22

August 27, 2023 at 02:37 AM

a ja używam firefoxa

NoxPL2022 avatar

NoxPL2022

September 5, 2023 at 12:17 AM

według mnie lepszym wyborem będzie opera gx

Daddy_SG avatar

Daddy_SG

September 6, 2023 at 06:33 AM

Zauważyłem ostatnio spore niedociągnięcia, jeżeli chodzi o funkcjonowanie przeglądarki "Opera GX". Problemy występują zarówno na komputerze, jak i na urządzeniach z systemem Android.
Wyżej wymienione błedy pojawiają się przy ładowaniu niektórych niekomercyjnych witryn, a na "Google Chrome" one działają bez zarzutów. Skoro poruszam też temat Chrome'a (usłyszałem kiedyś jak mój znajomy nazwał tą przeglądarkę mianem: "bezdennej czarnej dziury do wysysania RAM'u"; RAM - pamięć operacyjna urządzenia.), zużycie mocy obliczeniowej ("RAM") na obydwu przeglądarkach jest podobne. Trochę słabo ze strony GX'a, reklamować się jako przeglądarka dla graczy i po cichutku, w tle generować jeden olbrzymi proces, który pochłania niemałą wartość pamięci. Co prawda, sprawy nie mają się aż tak kiepsko jak w przypadku Google Chrome'a, gdzie dochodzi do faktycznego wysysania RAM'u. Mam na myśli ilość procesów systemowych które pojawiają się w trakcie użytkowania. Zaczyna się niewinnie: od jednego lub lub dwóch (nie jestem pewien), z czasem precesów robi się kilka, a nie raz dochodzi do kilkunastu operacji jednocześnie.
Podsumowując, obie te przeglądarki mają swoje wady i zalety.
Ogromny plus dla GX'a za samodzielność w "sprzątaniu po sobie". Wystarczy zamknąć aplikację, a używana pamięć RAM jest ponownie do naszej dyspozycji. GX'owi daleko do nazwania go "czarną dziurą". Poza tym prosta w obsłudze i funkcjonalna. W mojej opini 7/10; "Brawo"!
Osobliwy Chrome ma jednak problem z "posprzątaniem" tego całego śmietnika... Po wyłączeniu aplikacji, większość pootwieranych procesów dalej zużywa pamięć operacyjną (są to czasami naprawdę kosmiczne wartości RAM'u np: 1 GB; ~1,5G; czasami prawie 2GB). W odzyskiwaniu pamięci operacyjnej pomaga ręczne zamykanie wątków, albo ponowne uruchomienie urządzenia (choć to czasem tylko połowiczne rozwiązanie, bo niektóre nie chcą się same wyłączyć). Zalety też są: łatwe personalizowanie, rozmaite wtyczki i niezawodność. Dla mnie 6/10 "Nawet spoko"!

xed145 avatar

xed145

September 21, 2023 at 06:39 PM

opera jak narazie dla mnie jest git. jest wbudowany adblock, jednak niektóre strony każą adblocka wyłączyć, ale na youtuba można se włączyć i oglądać jakiś film bez 30-45sekundowych reklam

coalez avatar

coalez

October 23, 2023 at 07:54 PM

operaGX fajna. plus można zablokować reklamy na yt

coalez avatar

coalez

October 23, 2023 at 07:55 PM

operaGX fajna. plus można zablokować reklamy na yt