tmercadoportell.mtp
tmercadoportell.mtp
Gem11
PayPal
PayPal
Gem5,500
szopikkinga
szopikkinga
Gem1,050
szopikkinga
szopikkinga
Gem700
babyazmod
babyazmod
Gem210
wazaaapollo
wazaaapollo
Gem10
wazaaapollo
wazaaapollo
Gem10
Clash.gg
Clash.gg
Gem18,740
PayPal
PayPal
Gem14,000
Cases.gg
Cases.gg
Gem3,670
Cases.gg
Cases.gg
Gem28,000
babyazmod
babyazmod
Gem52
oliviaoli805
oliviaoli805
Gem10
oliviaoli805
oliviaoli805
Gem10
SuplexCity
SuplexCity
Gem1,372
SuplexCity
SuplexCity
Gem3,920
gyuchlyubeatz
gyuchlyubeatz
Gem28
Jacob
Jacob
Gem731
Cases.gg
Cases.gg
Gem33,600
D I T
D I T
Gem12
unranked rank icontmercadoportell.mtp: I have received the credits for one of the games
unranked rank icontmercadoportell.mtp: they seemed simple and easy to test the system with
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Ive tried both hungry shredder and magnet miner but have gotten nothing from neither
AdminJoshverd: Which game?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: is there any way to see if I have any "active" games or something?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Ive hit two separate milestones on two different games but haven't received anything
unranked rank icontmercadoportell.mtp:  1fae4 emote (inline chat version) 
AdminJoshverd:  Cat Yes emote (inline chat version) 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Thank you my man
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Bet
AdminJoshverd: Yes, for multi-reward offers you will
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Got it, and do I receive these notifications every time I reach milestone?
AdminJoshverd: Usually pretty quickly but sometimes it can take a few hours to confirm
unranked rank icontmercadoportell.mtp: I see, how long does that usually take?
AdminJoshverd: Yes, we send an on-site notification when your offer is credited
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Do I get a notification or something?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: How do I know if I actually reached  my goal and got the money?
AdminJoshverd:  Astute Gentleman emote (inline chat version) 
unranked rank iconPaulo Jr: sr
unranked rank iconPaulo Jr:  1f643 emote (inline chat version) 
AdminJoshverd:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank iconMohamed Hanane: salut
apprentice rank iconHeekas:  Vibin emote (inline chat version) 
AdminJoshverd:  Very Cat emote (inline chat version) 
unranked rank iconwazaaapollo0: xd
unranked rank iconCesar Guifarro:  Weirdge emote (inline chat version)  Dancin emote (inline chat version) Ji ji ji
AdminSwirfty:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank iconwazaaapollo: hi
AdminJoshverd: Usually 30 days, but sometimes up to 60 days
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Or is it independent from time?
Sign in to start chatting

27

0/160

World of Warships-Bonus-Zadania na szybko

Ink_Despin avatar

Ink_Despin

January 3, 2020 at 04:17 PM

Witam, w tym artykule chciałbym podzielić się wiedzą z osobami które zaczynają swoją przygodę z tą grą, albo mają w niej problemy i nie wiedzą co robią źle. Zatem zapraszam do przejrzenia tego materiału.

World of Warships – Free Premium Bonus, czy ta gra różni się czymś innym od tej co graliśmy wcześniej i wykonywaliśmy  zadania od Misty? Nie, to ta sama gra, tylko z paroma bonusami  Premium, w wliczając to jeden nowy okręt poziomu drugiego, który  na stałe do naszej dyspozycji. "Emden" bo tak nazywa się ten okręt, należy do niemieckich krążowników. Jest zazwyczaj dostępny jak się go zakupi za realne pieniądze. Dostaniemy go tylko wtedy kiedy zaczniemy zabawę z nowym kontem w grze. Jednakże te małe śliczne KD też są tego warte… oczywiście z zależności od bonusu dniowego do tej gry.

Zanim zapoznamy się z zadaniami w omawianej grze, to musimy powiedzieć sobie kilka ważnych rzeczy:

Po pierwsze, trzeba założyć nowe konto, pobrać grę, jeśli jej nie macie na kompie, laptopie.
Po drugie, należy użyć innego maila do rejestracji tego nowego konta.
Po trzecie, wasz nick musi być taki sam jak na Gamehagu bądź zbliżony, dla przykładu Ink_Despin2 albo Ink_Despinek itp.

Wydaje mi się że część oficjalną mamy za sobą, zatem przejdźmy do meritum artykułu.

Pierwsze zadanie polega na osiągnięciu 5 poziomu konta, niby nic trudnego to tylko kilka bitew.  Polecam okręty amerykańskie, łatwiej będzie nimi coś osiągnąć, taka mała rada ode mnie. Wracając do tematu,  jest mały szczególik na którym sam wpadłem podczas wykonywania tego zadania… jak pierwszy raz miałem do czynienia z tą grą to podczas awansu mieliśmy symbol i nazwę poziomu.(Swoją drogą to było bardzo dawno temu…)

Teraz co awans mamy wyświetlany symbol i co oznacza, i nie pisze jaki mamy poziom konta. Na załączonym obrazku mamy symbole konta jakie możemy osiągnąć i co sobą prezentują. 

7tBAGSE9sAXN4ZPsfQgOYSO1wsubst.png

Na obecną chwilę, ikonka piątego poziomu ma wygląd gwiazdki otoczonej łańcuchem. 

Chcąc odnaleźć to co nas interesuje, w chodzimy na „Profil”, następnie klikamy w zakładkę „Przebieg służby”, i szukamy ikonki pod którą znajduje się podpis „Wolne PD” i to jest ten nasz 5 poziom. Następnie robimy zrzut ekranu gry za pomocą klawisza „Print Screen”. Za pomocą klawiszy Ctrl + V  wklejamy i zapisujemy go w Paincie albo innym programie graficznym. UWAGA!!!  Screena nie modyfikujemy, nie przycinamy, nie skalujemy czy też nie kadrujemy, wysyłamy go takiego jaki jest. Plik może być zapisany w formacie Jpg lub PNG, jak to woli. Na screenie musi być widoczny twój Nick i cel zadania. Wybaczcie tłumaczenie takich rzeczy, ale często widziałem podczas wykonywania zleceń tego typu pytania jak zrobić screena czy zrzut ekranu…
Gdyby u was wystąpiły problemy z przesłanym screenem który potwierdza wasze wykonanie zadania, należy pisać do Misty i powiedzieć o zaistniałej sytuacji. Sam miałem z tym problem i na moje szczęście się wyjaśniło i zadanie zostało zaliczone.

Tutaj jest link w którym jest opisane jaki poziom prezentują te symbole, zawsze możecie się tym posiłkować podczas rozmów z Misty gdyby wasz screen był odrzucany… https://wiki.wargaming.net/en/Ship:Account_Level

Drugie zadanie wymaga od nas odblokowania okrętu poziomu 4. Realizacja tego zadania będzie czasochłonna, aby je wykonać będziemy zmuszeni do grania statkiem trzeciego poziomu w celu uzyskania nim możliwości aktywowania okrętu 4 tieru.

Kiedy w końcu zakupicie okręt to wykonując screen na potwierdzenie zadania, musicie ustawić pasek z wyborem okrętów właśnie na niego żeby był on widoczny, tak samo wasz Nick w grze.

PE9NKCVKUUxsQYM9X9r1J7wAMuPWU4.png 

Trzecie zadanie...  

quK39SSHRe9vB80A02HrhfVJmooJuQ.png

Ponieważ bezczynność podczas walki w tej grze jest karana dodatkowymi bez punktowymi walkami które mogą wydłużyć czas realizacji zadania, mam małą radę. Jeżeli nie macie czasu, albo nie macie już chęci na kolejną bitwę, musicie wybrać sobie okręt uzbrojony w dodatkowe działa które działają nie zależnie od was, mym faworytem na tę akcję jest amerykański krążownik III tieru ST. LOUIS. Następny krop to przed bitwą uruchomienie autopilota, po kliknięciu jego ikony, ustalamy sobie trasę do pięciu punktów, po której będzie płynął nasz okręt. Okręt płynie, małe działa strzelają, nie jest to efektywne ale dla kogoś kto musi przerwać grę to dobra alternatywa. Nawet jak walka będzie przegrana, będzie liczona do awansu gracza na plus. Lepsze to niż bez punktowe karne walki do odrobienia.

W celu potwierdzenia realizacji zadania jakie nam dała Misty, wykonujemy te samą czynność jak w pierwszym zadaniu. Ponownie spoglądamy na profil jak również na zakładkę przebieg służby i wypatrujemy "Bitwy klanowe" po czym wysyłamy screen.
                                                                                                                                                                                                                            cRImgOWfVDElfO60ULVf9gBQ2QrvGe.png

Takie małe pytanie do was, czy chcecie bym w przyszłości robił w takiej formie artykułu czy też jednak wolicie standardowe? Liczę na wasze komentarze.  :)

2XxDarkGhostxX2 avatar

2XxDarkGhostxX2

January 4, 2020 at 02:55 AM

Rób takie artykuły :D D:

likasek avatar

likasek

January 5, 2020 at 09:11 PM

rób wiecej bo fajne i sie przyda

LastKingNoob20 avatar

LastKingNoob20

January 8, 2020 at 10:32 PM

jeszcze nie grałem

VonPlackus avatar

VonPlackus

January 9, 2020 at 02:48 AM

jest naprawdę dobry i rzetelny, napewno komuś się przyda. Dobra robota

Matjulson18 avatar

Matjulson18

January 9, 2020 at 04:54 AM

Ok.

waldu avatar

waldu

January 9, 2020 at 07:01 PM

fajne

Matizz290 avatar

Matizz290

January 10, 2020 at 02:47 AM

dziękować :P

drenn3 avatar

drenn3

January 10, 2020 at 06:56 PM

Jak to możliwe, że nie przeszło? Tekst jest dobry i zrozumiały.

Ink_Despin avatar

Ink_Despin

January 10, 2020 at 11:38 PM

Sam nie wiem, ale lepsze to niż nic czy kasacja mojej pracy.

pogchamp123321123 avatar

pogchamp123321123

March 26, 2020 at 01:46 PM

pomocne

Piotr12137 avatar

Piotr12137

March 26, 2020 at 10:28 PM

Genialny artykuł!!!!!!

Ozymandiasz avatar

Ozymandiasz

March 27, 2020 at 03:08 PM

Super artykuł, bardzo pomocny dla nowych graczy.:grinning:

Zielek2002 avatar

Zielek2002

March 30, 2020 at 07:12 PM

Eleganckie

Kezackyy avatar

Kezackyy

March 31, 2020 at 01:06 AM

pomocny artykół

baltek1 avatar

baltek1

April 5, 2020 at 09:03 PM

madre podoba mi sie to

Ajkara69 avatar

Ajkara69

April 5, 2020 at 09:32 PM

super fajne dzienki ziomeczku

kxchd avatar

kxchd

April 6, 2020 at 02:39 AM

super artykuł, szkoda, że trafił tylko na forum!

Mastersevenyt avatar

Mastersevenyt

April 6, 2020 at 12:48 PM

Fajny artykół i wogóle fajnie zrobiłeś tą grafikę naprawde ci się udała a co do gry to lubie ją i spokojnie wiem jak w nią grać i mam nadzieję że wszyscy co tu są umią grać w word of worship.

Sejmun69 avatar

Sejmun69

April 6, 2020 at 02:12 PM

:grin::grin:ryhdreykk

XirosFirePL avatar

XirosFirePL

April 18, 2020 at 04:24 PM

Dziękuję mordo !!!

SuperComrado366 avatar

SuperComrado366

April 19, 2020 at 06:57 PM

A więc... mam pytanie, odnośnie 1 zadania. Nie akceptują mi go mimo zrobienia już 3 screenów, a każdego wysyłałem po 10 razy, a jedyne co dostaję to: "Zadanie w grze World of Warships - Bonus zostało odrzucone. Coś poszło nie tak, wykonaj nowy zrzut ekranu.
15:50". Pomógłbyś? A i jeszcze wspomnę, że pisałem do Misty i nic.

hard_games_pro avatar

hard_games_pro

April 19, 2020 at 07:39 PM

bardzo fajny artykuł

izukuPL avatar

izukuPL

April 19, 2020 at 07:43 PM

fajny artykuł!

CryptoDetox avatar

CryptoDetox

July 10, 2020 at 12:22 PM

Profesjonalnie wyczerpany temat... Szacun. :first_place: