unranked rank iconyorandom1234: the mobile game
unranked rank iconyorandom1234: i completed the one of hyngry shreder ertann
novice rank iconthe future: possible to approuve my withdraw pls
unranked rank iconErtannn Orak: On what offerwall 
unranked rank iconyorandom1234: I completed so many things and i still with 0 gems xd
AdminJoshverd: Gamba emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Contact the offerwall's support 
unranked rank iconyorandom1234: get the reward, what did i do wrong?
unranked rank iconyorandom1234: I have a question. I started to play the game called Woody Sort. The first reward apprears when i complete the first hidden game. I completed it but i didn't ge
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconyorandom1234: Could someone answer me a question?
AdminJoshverd: Very Cat emote (inline chat version)
unranked rank iconErtannn Orak: My pleasure 
unranked rank iconyorandom1234: okay thanks for aswering
unranked rank iconErtannn Orak: Or the offer may be bugged 
unranked rank iconErtannn Orak: Maybe you already installed it before
unranked rank iconyorandom1234: But i don't  understand why it not giving me the reward in the monopoly go game if i reached the first step..
AdminJoshverd: It will track automatically and credit you
unranked rank iconyorandom1234: When u play a game, where u need to send the proof to get ur reward?
AdminJoshverd: 1fae1 emote (inline chat version)
unranked rank iconmattys gamer: k thanks imma do a offer in a like 5 min
AdminJoshverd: Yes, we hold offers, but those usually are released very quickly.
AdminJoshverd: Redemptions can take a few hours to be approved. We need to verify your offers are legit before approving, which takes time.
unranked rank iconmattys gamer: thats what i like too hear if i do a big offer u guys do hold or no?
AdminJoshverd: Old accounts could not be migrated, unfortunately. The old site was a buggy mess so we're working to build this new platform into something much better.
unranked rank iconErtannn Orak: Josh what is the approximative time for a withdraw ? Thank you
unranked rank iconmattys gamer: so  does my old account work still bec seems everything is reset
unranked rank iconyorandom1234: thank u for the support!
novice rank iconthe future: how muche  time take the withdraw ?
unranked rank iconyorandom1234: Oh okay, thank u! I had been here but i came back and i didn't know how this work now haha

27

0/160

Najnowsza aktualizacja w StarStable Online! Magiczne konie!

klunia2006 avatar

klunia2006

July 31, 2017 at 03:00 AM

W tym artykule opisze najnowszą aktualizacje i podzielę się z wami moją opinią na ten temat! :)
W dniu 19 lipca 017 roku doszła nowa aktualizacja do gry Star Stable Online (SSO)! Zacznijmy od pierwszej części! Ponownie dodano magiczne konie! Dostaliśmy 3 maści magicznych koni! Kosztują jedynie 399sc, co jest bardzo małą ceną jak na takiego konia! Możemy je znaleźć pod Jodłowym Gajem! Konie te w mieście niczym się nie wyróżniają gdy jesteśmy w mieście. Jednak gdy wjedziemy do lasu nasze konie zmieniają się! Są kolorowe i całkowicie odróżniają się od innych koni! Są jak mówiłam 3 maści koni. PIERWSZA MAŚĆ -Gdy znajdujemy się blisko miasta koń jest czarny. Jest cały czarny oraz ma czarną grzywę i ma czarne oczka. Jednak gdy wejdziemy do lasu... Koń ma czerwoną grzywę i cieniowane nóżki i czerwone oczka! Moim zdaniem jest śliczny! DRUGA MAŚĆ -Gdy znajdujemy się blisko miasta koń jest jasno siwy oraz ma czarną grzywę i czarne oczy. Na ciele występują ciemno siwe plamki! Jednak gdy wejdziemy do lasu... Koń fioletową grzywę. Jego ciało jest jasno-fioletowe. Pokrywają go delikatnie ciemniejsze od ciała plamki. Jego oczy są fioletowe. TRZECIA MAŚĆ -Gdy znajdujemy się blisko miasta koń jest ciemno siwy i ma białą grzywę i czarne oczy. Jednak gdy wejdziemy do lasu... Koń ma niebieską grzywę jego ciało jest niebieskie nogi są delikatnie ciemniejsze. Oczy są niebieskie. Na plaży dodano zadania można również puszczać lampiony! Mi osobiście aktualizacja bardzo m się spodobała sama nawet kupiłam jednego z tych koni! 9Czarnego z czerwoną grzywą)! Będziecie musieli znosić moje artykuły przez dłuższy czas ponieważ zbieram na PAYSAFE CARD , aby kupić 500sc, które kosztują 20zł!

julia_mierzchala avatar

julia_mierzchala

October 5, 2020 at 02:06 PM

Aha, fajnie XD

julia_mierzchala avatar

julia_mierzchala

October 5, 2020 at 02:06 PM

Dużo się rozpisałaś/eś

julia_mierzchala avatar

julia_mierzchala

October 5, 2020 at 02:07 PM

Ale ok XDD

julia_mierzchala avatar

julia_mierzchala

October 5, 2020 at 02:09 PM

Sorry, za spam zbieram na lvl

Hubert12@ avatar

Hubert12@

October 5, 2020 at 10:08 PM

ok, ale nie wiem czy to jest to ze względu na to ze względu na to ze względu na to ze względu na to ze względu na to ze

esencjax avatar

esencjax

October 6, 2020 at 03:43 AM

ze niby juz jest?! oki

Hubert12@ avatar

Hubert12@

October 6, 2020 at 11:02 AM

to wszystko, aby nie stracić na pewno jest w porządku.

Hubert12@ avatar

Hubert12@

October 6, 2020 at 11:03 AM

ok, ale nie wiem co się z nim, ale także na strona. nie mam.

Hubert12@ avatar

Hubert12@

October 6, 2020 at 11:03 AM

level se wbijam na 3

Hubert12@ avatar

Hubert12@

October 6, 2020 at 11:04 AM

spam sory hoc do mnie

Hubert12@ avatar

Hubert12@

October 6, 2020 at 11:04 AM

muj kohany levelu