26
0/160
piotrkijek
August 18, 2019 at 03:06 AM
Witam, około 4 miesiace temu zainstalowałem (pierwszy raz) grę Rise of Kingdoms. ( Z linku ze atrony gamehag) Było wtedy napisane aby zdobyć 16 level budynku miasta i wtedy powinienem dostać magrodę około 2000 KD, lecz nic ne dostałem. ZADANIE znikneło a ja zostałem z niczym. Przegrałem dziesiatki godzin przez te 4 miesiące, i wiem że nawet jeśli dostalbym te KD to i tak te 20 zł PSC nie są warte takiego czasu. Myślę że gamehag nie traktuje tak swoich klientów, i że za to co było mi zlecone dostanę swoją nagrodę. Jesli ktos coś wie niech pisze.
KappaHype
August 18, 2019 at 01:51 PM
Oferty ze ścian ofert są wystawiane przez zewnętrznych partnerów. Oni są odpowiedzialni za pojawianie się nowych ofert, usuwanie starych, a gamehag przyzna Ci kamienie, gdy zostanie potwierdzone, że wykonałeś zadanie.
W przypadku, gdy oferta znika, oznacza to, że nie możesz już za nią otrzymać kamieni, choć możesz napisaćdo Misty poprzez wybranie: problem ze stroną->techniczny->inny, aby się upewnić.
Kyoddo55
August 18, 2019 at 01:58 PM
Jesli wszystko wykonales w terminie to raczej tak - tak mi sie wydaje
piotrkijek
August 18, 2019 at 02:05 PM
No problem wygląda tak że zadanie było, ja zaczołem je wykonywać, wczoraj skończyłem, i patrzę a go nie ma, trochę słabo bo w tej grze spędziłem dziesiątki godzin.
piotrkijek
August 18, 2019 at 02:06 PM
Napisałem do supportu i objaśniłem całą sprawę, teraz tylko muszę poczekać.
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.