Bohuslav Cervenak
Bohuslav Cervenak
Gem1,750
Bohuslav Cervenak
Bohuslav Cervenak
Gem70
mano
mano
Gem28
Bohuslav Cervenak
Bohuslav Cervenak
Gem70
Bohuslav Cervenak
Bohuslav Cervenak
Gem350
Bohuslav Cervenak
Bohuslav Cervenak
Gem70
Bohuslav Cervenak
Bohuslav Cervenak
Gem244
Bohuslav Cervenak
Bohuslav Cervenak
Gem70
PayPal
PayPal
Gem11,500
Cases.gg
Cases.gg
Gem7,200
Cases.gg
Cases.gg
Gem7,200
jacobjack199310
jacobjack199310
Gem7,200
RustClash
RustClash
Gem9,030
timmydawson16
timmydawson16
Gem7,200
thirdazmo
thirdazmo
Gem251
PayPal
PayPal
Gem20,000
Terrence Acbar
Terrence Acbar
Gem3,359
Terrence Acbar
Terrence Acbar
Gem3,200
Terrence Acbar
Terrence Acbar
Gem2,400
Terrence Acbar
Terrence Acbar
Gem3,200
unranked rank iconShivam Yadav: KJEFIWHFHWUIFHUIHUIHUIRHIUEHIUFHEIUFHIUEHFUIEFHIUEHFIUHEIUFHEIUFHEIUFHEIUFHUIEFHIUEFHIUEFHIEUFHIEUFIEUFHIUEFHIUEFHIUEFHUIEFHEIUFHIUEFHIFUEHIUEFHEIUFHEUIFHEIUFHH
unranked rank iconShivam Yadav: hello i am new here can we get riot gift card
unranked rank iconaayushgurehiya: yes this is legit
unranked rank iconNolan Carder: i need robux
unranked rank iconNolan Carder: is this legit
AdminSwirfty: You can earn Gems by playing games and completing offers 
unranked rank iconreponsekdz06: how to get money
AdminSwirfty: We don't plan on adding any additional offerwalls at this time 
unranked rank iconthirdazmo: We need mm wall
novice rank iconmano: Ok
AdminSwirfty: Pending offers don't count towards the leaderboard 
novice rank iconmano: Does pending credit count towards the leaderboard?
novice rank iconJason: they usually release when they check it
unranked rank iconTerrence Acbar: Why is pending so long?
novice rank iconJason: new owners
unranked rank iconabc: give us our old accounts back
AdminSwirfty: :)
novice rank iconJason: :)
novice rank iconJason: somebody release my offer please :)
unranked rank iconfamiglia_romano: che serietà, fossi in voi mi vergognerei
unranked rank iconGreca : I don't understand how the site works
unranked rank iconGreca : In what sense?
unranked rank iconkrwngsouhe: kinda weird
unranked rank iconkrwngsouhe: i got it
unranked rank iconkrwngsouhe: oh
unranked rank iconkrwngsouhe: ?????
unranked rank iconkrwngsouhe: You do not have enough balance to redeem this reward.
unranked rank iconGreca : Hi I'm new, how does it work?
AdminChristian: peepoShy emote (inline chat version)
AdminJoshverd: pepeJAM emote (inline chat version)

23

0/160

Realm Royale - 3 skiny do Maga

pegasus2 avatar

pegasus2

August 1, 2019 at 03:56 PM

Witajcie! Dzisiaj przedstawię wam top trzy skórki do klasy Maga.
Ps. kiedy mogę sprawdzić polską nazwę, to sprawdzam. Jeśli nie, to tłumaczę sobie angielską nazwę.

Czarodziejka z novy
 Skin Mage Starburst Sorceress.png

Ten skin został wykonany naprawdę porządnie, ale mi osobiście się on nie podoba. Dlatego znalazł się on na trzecim miejscu. Moim głównym problemem z nim jest jaskrawa kolorystyka, zwłaszcza że znajduje się tutaj kombinacja różowego z niebieskim, która kojarzy mi się z pastą do zębów. Poza tym, jej spódniczka mi się nie podoba. To z powodu tego koloru - gdyby był taki, jak na napierśniku, to nie miałbym problemu. Ale teraz pomówmy o zaletach! Najbardziej podobają mi się tu ręce, buty i nagolenniki. Połączenie wszechobecnego złotego z białym i nieszczęsnym niebieskim nie jest co prawda piękne, ale wygląda całkiem dobrze. Motyw skrzydełek to bardzo dobre rozwiązanie, wygląda to ładnie i łączy się z innymi elementami stroju. A naramienniki, chociaż odstają w dziwny sposób, to jednak pasują i wyglądają całkiem nieźle.

Serafin
Skin Mage Seraphim IV.png
Na drugim miejscu znajduje się skórka pochodząca z obecnie trwającego biletu rozgrywek - "Wieczny Konflikt"
Jest ona bardziej stonowana od poprzedniczki i to bardzo. Wyszło to na dobre, zwłaszcza dzięki kombinacji niebieskiego ze srebrem. Ogromnym atutem tego skina jest to, że zmienia on wygląd naszej podstawowej broni - sztyletu. Jest to naprawdę ważne, bo ta broń w pierwotnej formie jest dosyć brzydki. Kolejną zaletą tej skórki jest tak zwany "pas przykrywający skarb", Został on wykonany porządnie, chociaż niezbyt szczegółowo. Wyśmienicie wpasowuje się on między nogami naszej czarodziejki. Lubię tutaj także ten srebrny wieniec oraz przypominające nieco skrzydła naramienniki. Prawdziwe skrzydła niestety wyglądają tu dosyć kiepsko. Zostały wykonane dosyć tandetne, jakby na siłę. Osobiście przeszkadza mi tutaj też kolor piór, ale to chyba już kwestia gustu. A teraz czas na pierwsze miejsce!

Nocny cień
Skin Mage Nightshade.png
Nie pochodzący z żadnego biletu skin, o gotyckiej stylistyce. Prawie wszystko jest tutaj piękne, ale najbardziej podobają mi się tu buty oraz spódniczka. Są to glany ze skórzanymi paskami, które występują także na rękach naszej mrocznej czarodziejki. Rajstopy są tutaj dosyć brzydkie. Rozumiem, że dokładnie taki wygląd był tu zamierzony, ale nie znaczy to, że muszę lubić ten pomysł. Tak jak mówiłem wcześniej, niesamowicie podoba mi się ta spódnica. Ubiór tego typu noszony jest przede wszystkim przez postacie delikatne i urocze, więc zobaczenie go tutaj jest ciekawą odmianą. Lekko podarte i postrzępione elementy tej części garderoby są na plus, jeżeli chodzi o klimat skina, ale na minus jeśli mówimy o estetyce. Pas bohaterki jest ciut kiczowaty, ale można na niego spoglądać bez bólu oczu. Nocny Cień posiada malutki gorset, który wygląda schludnie ale jednocześnie niezbyt ciekawie. Ciekawym jest natomiast fakt, że postać nie posiada tu naramienników a jedynie lekko zniekształcone ubranie. Twarz postaci to nie jest coś, na co mam ochotę patrzeć tygodniami, ale raczej o to chodziło twórcom. Ale mówiąc szczerze, jest to jedna z najlepszych twarzy do tej klasy. A tak w ogóle, to bardzo lubię te jej dwa słodziutkie kucyki!
Przepraszam, jeżeli artykuł wyszedł gorzej niż zwykle, ale bolała mnie głowa podczas pisania.

FioletowaChmura avatar

FioletowaChmura

August 1, 2019 at 06:38 PM

artykul wyszedl fajny :), wez apap

xGregoriusx avatar

xGregoriusx

August 1, 2019 at 09:21 PM

Tak trzymaj łąpka :-)

olosolo avatar

olosolo

August 9, 2019 at 11:37 PM

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa