23
0/160
grubas5225
April 7, 2018 at 11:18 AM
Proszę Was co to ma być? Po co mam zdobywać 5 poziom na steam, jak np. nie korzystam z tego, bo gram w lola czy inne gry nie wymagające tego. W dodatku dowiaduję się tego po wykonaniu wszystkich zadań (promowanie serwisu, zagranie w grę, uzbieranie danej kwoty KD). Sprytnie, ale może wypadałoby wcześniej o czymś takim poinformować? Jakie dziecko czyta tutaj regulamin? Tak ja też jestem dzieckiem i nie chciało mi się czytać, przeleciałem pobieżnie wszystkie punkty. Puknijcie się w łeb. Ten piąty poziom powinien już być jak coś wliczony do zadań. Dzięki za wykorzystywanie mnie i wielu nie mających pojęcia maluchów (dla nie kumatych - ironia).
aniapaci
April 7, 2018 at 11:24 AM
Taaak... Zrobiłam wszystkie podpunkty giveawaya, a na koniec dowiaduje się, że niepotrzebnie zakładam konto na discordzie... Brawo Gamehag, fajnie tak obchodzić prawdę i wykorzystywać nieuwagę :/
Mafija
April 7, 2018 at 12:22 PM
5 Level na Steam to jest przecież podstawa. Tak samo jak Discord. Jak wy możecie z tego nie korzystać!?
CrystalMag12
April 7, 2018 at 01:33 PM
Heh.. Rozumiem wasze oburzenie. Sam kiedyś chciałem spróbować się w giveawayach, ale jak zobaczyłem, czego wymagają aby zdobyć jakiś durny kod lub skrzynke to wybuchnąłem śmiechem. Na wszystkie sposoby chcą się tylko zareklamować, i z nas robią niewolników, bo i tak dostajemy za to 1/3 ich zysku. Chętnie przeczytam sobie regulamin tej strony, bo robią nas w konia ;x
Pqnik
April 7, 2018 at 04:39 PM
Właśnie zastanawiałem się czy brać udział w giveawayu, dla mnie 5 lvl steam to nie problem. Aczkolwiek bardziej odrzuca mnie robienie z siebie żebraka przed wszystkimi znajomymi na social media. Więc dzięki postoje ;) Jak by to chociaż było bardziej kreatywne, nie wiem napisz zdanie o jakiejś grze albo coś to jeszcze by uszło...
Awiza
April 7, 2018 at 05:00 PM
MisteerBlaack steam jest dla mnie okropne mi ciągle zabiera miejsce w pamięci kompa.
Mafija
April 7, 2018 at 06:07 PM
Przecież Steam nie zajmuje nie wiadomo ile. Wyposaż się w bardziej pojemniejszy dysk i po problemie.
Poradnik_West
April 7, 2018 at 10:25 PM
5 lvl na steamie dostajesz wykonując wszystkie zadania na odznakę Lidera Społeczności i są to zadania typu: skomentuj aktualność, prześlij screena z gry czy zobacz rynek - max 15 minut roboty. Druga rzecz nikt Wam nie mówi że ma to być z prywatnego konta na Facebooku, wystarczy założyć inne konto na FB np. zakładając Fanpage i po problemie ;)
grubas5225
April 8, 2018 at 12:42 AM
Nie wiedziałem, ale bardzo dziękuje za twój poświęcony czas. Może kiedyś się skuszę, lecz teraz jestem zbyt bardzo wkurzony, żeby robić ten giveaway dla durnej skrzyni.
dariusz_zajac
April 8, 2018 at 11:42 AM
Te gry, które są w giveawayach na Gamehag to straszny gruz.
Poradnik_West
April 15, 2018 at 02:28 AM
To prawda :P
Yakumosu
April 15, 2018 at 11:33 PM
Ja zawsze z tych giveawayow dostaje zuzyty kod do gier steam xD
Alare
April 17, 2018 at 08:45 PM
Prawda
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.