PayPal
PayPal
Gem5,500
szopikkinga
szopikkinga
Gem1,050
szopikkinga
szopikkinga
Gem700
babyazmod
babyazmod
Gem210
wazaaapollo
wazaaapollo
Gem10
wazaaapollo
wazaaapollo
Gem10
Clash.gg
Clash.gg
Gem18,740
PayPal
PayPal
Gem14,000
Cases.gg
Cases.gg
Gem3,670
Cases.gg
Cases.gg
Gem28,000
babyazmod
babyazmod
Gem52
oliviaoli805
oliviaoli805
Gem10
oliviaoli805
oliviaoli805
Gem10
SuplexCity
SuplexCity
Gem1,372
SuplexCity
SuplexCity
Gem3,920
gyuchlyubeatz
gyuchlyubeatz
Gem28
Jacob
Jacob
Gem731
Cases.gg
Cases.gg
Gem33,600
D I T
D I T
Gem12
Jacob
Jacob
Gem2,940
apprentice rank iconHeekas:  Vibin emote (inline chat version) 
AdminJoshverd:  Very Cat emote (inline chat version) 
unranked rank iconwazaaapollo0: xd
unranked rank iconCesar Guifarro:  Weirdge emote (inline chat version)  Dancin emote (inline chat version) Ji ji ji
AdminSwirfty:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank iconwazaaapollo: hi
AdminJoshverd: Usually 30 days, but sometimes up to 60 days
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Or is it independent from time?
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Is there a time limit on the rewards for the games?
novice rank iconthe future: possible to approuve my withdraw pls
novice rank iconthe future: can you tell me the eraning of the 2nd place ?
unranked rank iconYassin Ragy Hafez: k thx
AdminJoshverd: Not available rn,  but we're working to get those added
unranked rank iconYassin Ragy Hafez: is steam gift cards availble or out of stock
AdminJoshverd: Like, look at the activity feed. Someone just redeemed $33.60 to cases.gg
AdminJoshverd: I'm just a mod but we've paid out a bunch of redemptions to people already
unranked rank iconYassin Ragy Hafez: what did u claim before
AdminJoshverd:  Vibin emote (inline chat version) 
AdminJoshverd: yes
unranked rank iconYassin Ragy Hafez: is this legit
unranked rank iconDianauwu123: thank you!
AdminSwirfty: Yes, PayPal is available in most locations 
unranked rank iconDianauwu123: Is PayPal reward available for all countries?
AdminJoshverd:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank iconFlex Codex: anyone onlinee
unranked rank iconFlex Codex: hi
unranked rank iconБогдан Боб: hii
unranked rank iconIris sofia Gonzalez: Hi?????
unranked rank iconIris sofia Gonzalez: Hi
novice rank iconthe future: with proof ?
Sign in to start chatting

22

0/160

Paysafecard 20 - nagroda odrzucona

slawi avatar

slawi

October 28, 2017 at 03:32 AM

No, teraz to już przegięli pałę!!! Zostałem właśnie okradziony na kwotę 20 zł bez słowa wyjaśnienia! Ja poświęcam czas na granie w gry, minigry, pisanie na forum a oni tak po prostu sobie odrzucają?! Ciekawe, czy teraz dostanę bana za mówienie prawdy?

iza_tomaszewska avatar

iza_tomaszewska

October 28, 2017 at 03:49 AM

aż się boje..

Crisu17 avatar

Crisu17

October 28, 2017 at 12:12 PM

Okradziony? W sensie, że w jaki sposób?

ferdekkiepski198930 avatar

ferdekkiepski198930

October 28, 2017 at 01:03 PM

w jaki sposób?

slawi avatar

slawi

October 28, 2017 at 01:29 PM

W taki sposób, że wydałem 1953 KD (bo była taka promocja) na zamówienie nagrody Paysafecard 20, a teraz wyskoczył mi komunikat "Nagroda odrzucona." Nie zrealizowana, nie w trakcie realizacji, tylko ODRZUCONA!!! Czyli po prostu mnie okradli. Nie dostanę kodu, który zamówiłem. Nawet słowa wyjaśnienia nie otrzymałem, a support milczy.

CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

October 28, 2017 at 01:33 PM

Że co? Naprawdę miała miejsce taka sytuacja? No boki zrywać.. Nie rozumiem jak mogli ,,odrzucić nagrodę" :| Rozumiem że nie otrzymałeś tych KD spowrotem? No to faktycznie oszusto.. ;v Ps. Mi support przed chwilą odpowiedział na wiadomość którą napisałem pare miesięcy temu xDD Gratuluje

slawi avatar

slawi

October 28, 2017 at 01:55 PM

Nawet nie liczę, że kiedykolwiek zobaczę te KD z powrotem. Liczę, że złodzieje zachowali jeszcze chociaż resztki honoru i przynajmniej wyjaśnią mi, dlaczego mnie okradli. Jak nie, to mam wobec nich pewne plany :)

slawi avatar

slawi

October 28, 2017 at 06:12 PM

Odpowiedź od Misty: "Używasz VPN, proxy? Posiadasz multikonto?" Czyli stara piłkarska taktyka - najlepszą obroną jest atak. Tylko czy ma to cokolwiek wspólnego z zasadą "klient nasz pan"?! Nie bardzo... Czekajcie na ciąg dalszy, na pewno dam znać

Quero avatar

Quero

October 28, 2017 at 07:28 PM

Może coś z tym zrobią

JitterGlitch avatar

JitterGlitch

October 28, 2017 at 08:48 PM

Nie odzyskasz tych KD ponieważ zostały zarobione wbrew regulaminu - Tym będą sie tłumaczyć.

slawi avatar

slawi

October 28, 2017 at 10:51 PM

W takim razie ich tłumaczenie będzie kłamstwem, ponieważ te KD zostały zarobione w zgodzie z regulaminem. Natomiast już odrzucenie nagrody było już jak najbardziej wbrew regulaminowi.

Szczypiorniak avatar

Szczypiorniak

October 29, 2017 at 12:26 AM

Zasiałeś teraz nie pokój, w którym warto sobie zadać pytanie:Czy warto kontynować tutaj co kolwiek?

slawi avatar

slawi

October 29, 2017 at 01:08 AM

Na dzień dzisiejszy mówię: nie warto. Potrzebuję jeszcze 1k KD, żeby wymienić na PSC 20, ale po co, skoro już raz mnie okradli? Mogą to zrobić znowu. I jeszcze na dokładkę znowu dać mi bana bez powodu. Nadal nie wiem, jakie przestępstwo popełniłem. Nigdy nie zamierzałem nawet drugiego konta zakładać. Na luksusy pokroju VPN mnie nawet nie stać. Nie rozumiem, co jeszcze mogłem zrobić nie tak? Na screenshotach oszukiwać? Niby jak, skoro odrzucają nawet tysiące prawidłowych screenów. Nadal support nie odpisał mi nic konkretnego, odpowiadają tylko gotowymi ogólnikami przez Misty. Osobiście myślę, że mają jakieś problemy z wypłacalnością i szukają na każdego haka, a jak wiadomo zawsze coś się znajdzie. Ot, jedno logowanie w trybie incognito (aka za granicą), ot spisane skądś zdanie w artykule, jakieś przekleństwo we wpisie na forum (obrażanie innych użytkowników), nieprawidłowy screen (zawsze można zakwalifikować jako "próbę oszustwa"), fragment jakiegoś artykułu z neta (naruszenie praw autorskich) itd. W ten sposób mogą zbanować natychmiast każdego z nas. No nic, zobaczymy. Na dziś się odmeldowuję :D

jaruch73 avatar

jaruch73

October 29, 2017 at 04:24 AM

Trochę się teraz zaniepokoiłem. Miałem ochotę na Paysafecard, a teraz to strach wybierać nagrody.

JitterGlitch avatar

JitterGlitch

October 29, 2017 at 06:32 AM

Ciesz się lepiej że odrzucili ci tylko 20zł a nie jakąś nagrode wartą o wiele więcej

maka12qw avatar

maka12qw

October 29, 2017 at 12:59 PM

Robi się z tej storny do gry pl. Łamiesz regulamin ale nie przedstawimy Ci dowodów żenada.....

CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

October 29, 2017 at 02:07 PM

To coś w stylu ,,Okradniemy Cie ale nie powiemy za co i dlaczego ponieważ nie''.. Z nimi na argumenty nie wygrasz ;v

Wczorajszy avatar

Wczorajszy

October 29, 2017 at 06:00 PM

No tak średnio ... Teraz faktycznie się zastanawiam czy robić cokolwiek jak pod koniec i tak nie dostanę nagrody :/

Paxi321 avatar

Paxi321

November 1, 2017 at 08:13 PM

Naipsz po prostu do nich, ponieważ nie jest to uczciwe, ktoś będzie 2 tygodnie zarabiał na coś a ty tak naprawde 0 dostaniesz

JitterGlitch avatar

JitterGlitch

November 1, 2017 at 09:08 PM

Ich serwis , ich reguły mogą ci zabierać KD kiedy chcą nic z tym nie zrobisz , a pisanie do niech że to nie uczciwe nic nie zrobi.

slawi avatar

slawi

November 1, 2017 at 10:12 PM

Powiedzmy, że kupiłeś przez internet bilet na koncert Metalliki. Przyjeżdżasz na miejsce i wtedy się okazuje, że nie wejdzisz, bo twój bilet jest nieważny. Co wtedy robisz? Rozumiem, że to po prostu akceptujesz, bo "ich stadion/hala, ich reguły"? Albo idziesz do McDonalda i płacisz za BigMaca, frytki i colę, a zamiast tego dostajesz cheesburgera, to też wszystko jest OK, bo "ich lokal, ich reguły"?

JitterGlitch avatar

JitterGlitch

November 1, 2017 at 11:49 PM

17.W przypadku naruszenia przez Użytkownika postanowień Regulaminu Administrator zastrzega sobie prawo do usunięcia zebranych przez Użytkownika Kamieni Dusz.
Tutaj masz fragment regulaminu który akceptowałeś podczas rejestracji. Regulamin trzeba przestrzegać , a to że administrator coś u ciebie wykrył to nie moja wina.

JitterGlitch avatar

JitterGlitch

November 1, 2017 at 11:49 PM

17.W przypadku naruszenia przez Użytkownika postanowień Regulaminu Administrator zastrzega sobie prawo do usunięcia zebranych przez Użytkownika Kamieni Dusz.
Tutaj masz fragment regulaminu który akceptowałeś podczas rejestracji. Regulamin trzeba przestrzegać , a to że administrator coś u ciebie wykrył to nie moja wina.

slawi avatar

slawi

November 2, 2017 at 12:47 AM

Ile razy mam ci powtarzać, że przestrzegałem regulaminu? Jeśli administrator coś u mnie wykrył, to było to wykrycie fałszywe i domagam się wyjaśnień, do których z pewnością nie zaliczają się oszczerstwa odnośnie korzystania z multikonta. Jeśli ciebie serwis nigdy nie oszukał, support odpowiada na wszystkie wiadomości, zdobywanie nagród nie nastręcza ci żadnych problemów, to mogę tylko pozazdrościć. Nie znaczy to jednak, że musisz być bardziej papieski od supportu i ciągle bronić serwisu, szukając dziury w całym u innych użytkowników.

zakochany333 avatar

zakochany333

November 2, 2017 at 12:56 AM

tak jest na każdych tego typu stronach, zrobisz multikonto/ zalogujesz się z innego ip i ból ****.