28
0/160
Fistaszekk
June 29, 2017 at 12:00 PM
Co myślicie o Kaynie? Według mnie to trochę przesada! P.S Ci co jeszcze nie znają Kayna https://www.youtube.com/watch?v=YrK-kbqNbk4
CrystalMag12
June 29, 2017 at 01:37 PM
Kayn.. Kayn.. Kayn bardzo skillami przypomina mi Dariusa, i troszeczkę Sidona. Nie mam pojęcia, co o nim myśleć, wizualnie mi się nie podoba, Riot nie popisało się jakąś unikatowością skilli, no chyba, że mówimy tu o samych umiejętnościach, a nie animacji, czyli jak już wcześniej wspomniałem, podobnymi do skillów Dariusa. Myśle, że nie będę nim grać, najwyżej jak będzie w rotacji machne sobie giereczke, żeby spróbować. Tak czy siak, na chwile obecną nie wiele mogę o nim powiedzieć.
Fistaszekk
June 29, 2017 at 02:58 PM
Można o nim powiedzieć Noob Champ. Przez swoją pasywkę może już posiadać 25% Life Steal na 7 poziomie wybierając postać "Darkina". Ja jednak zdecyduje się na jego kupno ponieważ podoba mi się ta postać swoją mobilnością, obrażeniami i przeważnie gram na Midzie i Topie. Kayn jest postacią która się szybko nie nudzi (głównie przez umiejętność bierną). Postać zostanie oficjalnie dodana na wszystkie serwery za 2 tygodnie.
humodity123
June 29, 2017 at 02:59 PM
Jest bardzo przesadzony ale myśle że coś z nim zrobia toż wyjdzie dopiero za 2 tyg :)
testoviron
July 1, 2017 at 12:04 PM
Wydaje się całkiem mocny po max 2-3 tygodniach NERF. Duże ban ratio będzie. :-)
pazo499
July 2, 2017 at 04:08 AM
fajne
Sakermalina
July 2, 2017 at 12:06 PM
Wydaje wam się przesadzony ale tak nie będzie zostanie jeszcze pewnie znerfiony kilka razy zanim wejdzie do gry . A co do samej gry to napoczątku będzie szał wszyscy będą nim grali a potem wszyscy o nim zapomną i raz na jakiś czas będzie można go zobaczyć w grze
Winry851
July 7, 2017 at 05:54 PM
Jak zwykle kolejny nowy chempion i jak wejdzie będzie bardzo mocny póki czegoś nie zmienią.
Pantajemnica
July 7, 2017 at 07:10 PM
3/10
Fistaszekk
July 7, 2017 at 08:48 PM
To Będzie tak jak z Camille. Perma Ban na 2 tygodnie, duży nerf, zapomną i później biedny Riot będzie musiał ją ulepszyć bo będzie strzasznie słaba