Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Dla nie wtajemniczonych:
Źródło: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=1469
World of Tanks to wyprodukowana i wydana przez studio Wargaming.net sieciowa gra akcji, w której gracze mają okazję dowodzić rozmaitymi rodzajami czołgów Rozgrywka łączy elementy zręcznościowem symulacyjne oraz taktyczne. Twórcy zadbali o wysoki realizm modeli dostępnych pojazdów oraz widowiskowe starcia, w których uczestniczyć może nawet kilkadziesiąt czołgów
Gram w "Wota" od dłuższego czasu i moim zdaniem jest to dobra gra pomimo paru niedociągnięć,błędów lub głupich rozwiązań.
Zdecydowanie przyznaje, że najlepiej gra się w plutoni, ze znajomymi bądź klanówki. Zwykłe randomowe potyczki samemu nie dają takiej frajdy, a mogą nawet zdenerować.
Zacznijmy od tego co mi się podoba w World of Tanks
- Fantasycznie wyglądające modele czołgów
- Aktualny MatchMaking jest o wiele lepszy niż poprzedni, aczkolwiek zdania na ten temat są podzielone
- Wciągająca rozgrywka, grając w plutonie/klanie
- Wiele tematów do rozmów z kolegami z którymi sie gra ( Pogadać o różnych czołgach, które sie podobają a które nie itp)
- Satysfakcjonujący poziom zdobywania kolejnych tierów
- Różnorodność typów i nacji czołgów, kiedyś było biedniej
Co mi się nie podoba?
- Społeczność niekiedy może denerwować,
- Ludzie zapominają że Wot to róznież gra taktyczna, nie podają istotnych informacji, nie patrzą na innych tylko na siebie. To jest wielki MINUS zwłaszcza w grach randomowych
- Rozgrywki trwają niekiedy 2-4min, jest to spowodowane niecierpliwością graczy, kiedy widza czołg od razu na nie go wyjadą nie martwiąc sie przy tym, że za nim może stać parę niewidocznych niszczycieli
- System taranowania, tu jest kłopot, uderzając w jakiś budynek z dużej prędkości niz nam sie nie dzieje, a jeśli uderzymy w czołg (już prędkośc nie musi być nawet wysoka) to spowoduje wybuch i zniszczenie czołgu lub doże utraty HP
- Czołgi na niektórych głazach, śnianach potrafią się przewrócić, po prostu wjąda i sie obulą na bok
- Mnie wkurza również amunicja premium
Po wnikliwych obserwacjach i tak jest w pełni zadowolony z gry, owszem parę rzeczy mogliby poprawić/zmienić Ale nie każda gra jest idealna.
Małym dodatkiem jest nadzieja, że może wprowadzą polską linię czołgów <3