Caldos De sopa
Caldos De sopa
Gem665
john ben
john ben
Gem10
john ben
john ben
Gem20
jesusiko
jesusiko
Gem35
lerlaee
lerlaee
Gem343
Clash.gg
Clash.gg
Gem500
Lootpay
Lootpay
Gem5,100
Clash.gg
Clash.gg
Gem590
Khan
Khan
Gem35
Lautaro Martinez
Lautaro Martinez
Gem10
lerlaee
lerlaee
Gem11
Lohori S1
Lohori S1
Gem1,050
lerlaee
lerlaee
Gem146
Melvin Devassy
Melvin Devassy
Gem8
oliwierkleist
oliwierkleist
Gem246
reimonibarra754
reimonibarra754
Gem140
fallofcyril
fallofcyril
Gem245
creator evan
creator evan
Gem1,008
hanfred
hanfred
Gem10
sandribaldovino614
sandribaldovino614
Gem28
Deszcz

Gem16

unranked rank iconprince mosquito: pls give me robux
unranked rank iconAleksander Pawlik: Support after 6H dont anserw
unranked rank iconAleksander Pawlik: I complete offer on bitlabs (survey) andsay completed and dont get coin
unranked rank iconAleksander Pawlik: Hi
unranked rank iconBianca Hermosilla: Donate robux? Yo emote (inline chat version)
unranked rank iconBianca Hermosilla: Hello!
unranked rank iconBianca Hermosilla: De verdad dan los robux?
unranked rank iconBianca Hermosilla: Hola!;
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): TDDRSAASSSERSSSRTSRTRSTRSTRSTSRSRTSRXXXTRSTRSTRTS
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): YFTD5WQAFGH
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): JJHHFDRWWS
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): JJIIJHIIHHIHI
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): HIHIHIHIH
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): JIIHIHHHIHIIHHIHH
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): KKKJJIH
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): IKOHHIIUUU
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): HIHHHHIHIH
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): KKOOKOK
AdminJoshverd: Gamba emote (inline chat version)
SystemGamehag: 4 users received Gem23 from the Rain.
unranked rank iconLautaro Martinez: ...
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconArmoredPigeon: dada
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconStefano Marietta: Astute Gentleman emote (inline chat version)
SystemGamehag: 2 users received Gem80 from the Rain.
unranked rank iconlerlaee: I think this site is fun and I will recommend it to my classmates at school.
unranked rank iconGabe Newell: hi
unranked rank iconGabe Newell: ftftftft
novice rank iconhanfred: zb sind 15 euro so 17.00 usd
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

40

0/160

World of Tanks - Moja opinia/recenjza

PawcioW avatar

PawcioW

May 31, 2017 at 06:34 PM

Dla nie wtajemniczonych: 

World of Tanks to dystrybuowana w modelu free-to-play strzelanina MMO, w której gracze walczą ze sobą zasiadając w kokpitach tytułowych czołgów
Źródło: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=1469

World of Tanks to wyprodukowana i wydana przez studio Wargaming.net sieciowa gra akcji, w której gracze mają okazję dowodzić rozmaitymi rodzajami czołgów Rozgrywka łączy elementy zręcznościowem symulacyjne oraz taktyczne. Twórcy zadbali o wysoki realizm modeli dostępnych pojazdów oraz widowiskowe starcia, w których uczestniczyć może nawet kilkadziesiąt czołgów

Gram w "Wota" od dłuższego czasu i moim zdaniem jest to dobra gra pomimo paru niedociągnięć,błędów lub głupich rozwiązań.

Zdecydowanie przyznaje, że najlepiej gra się w plutoni, ze znajomymi bądź klanówki. Zwykłe randomowe potyczki samemu nie dają takiej frajdy, a mogą nawet zdenerować.

Zacznijmy od tego co mi się podoba w World of Tanks

- Fantasycznie wyglądające modele czołgów
- Aktualny MatchMaking jest o wiele lepszy niż poprzedni, aczkolwiek zdania na ten temat są podzielone
- Wciągająca rozgrywka, grając w plutonie/klanie
- Wiele tematów do rozmów z kolegami z którymi sie gra ( Pogadać o różnych czołgach, które sie podobają a które nie itp)
- Satysfakcjonujący poziom zdobywania kolejnych tierów
- Różnorodność typów i nacji czołgów, kiedyś było biedniej

Co mi się nie podoba?
- Społeczność niekiedy może denerwować,
- Ludzie zapominają że Wot to róznież gra taktyczna, nie podają istotnych informacji, nie patrzą na innych tylko na siebie. To jest wielki MINUS zwłaszcza w grach randomowych
- Rozgrywki trwają niekiedy 2-4min, jest to spowodowane niecierpliwością graczy, kiedy widza czołg od razu na nie go wyjadą nie martwiąc sie przy tym, że za nim może stać parę niewidocznych niszczycieli
- System taranowania, tu jest kłopot, uderzając w jakiś budynek z dużej prędkości niz nam sie nie dzieje, a jeśli uderzymy w czołg (już prędkośc nie musi być nawet wysoka) to spowoduje wybuch i zniszczenie czołgu lub doże utraty HP
- Czołgi na niektórych głazach, śnianach potrafią się przewrócić, po prostu wjąda i sie obulą na bok
- Mnie wkurza również amunicja premium

Po wnikliwych obserwacjach i tak jest w pełni zadowolony z gry, owszem parę rzeczy mogliby poprawić/zmienić Ale nie każda gra jest idealna. 
Małym dodatkiem jest nadzieja, że może wprowadzą polską linię czołgów <3
Klaudistomis avatar

Klaudistomis

May 31, 2017 at 09:32 PM

SPoko
DomaSzalu avatar

DomaSzalu

May 31, 2017 at 09:36 PM

fsgsgfsgfgs
CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

May 31, 2017 at 10:23 PM

Mała literówka w tytule. Ale tak jest spoko ;d
iWickie avatar

iWickie

June 1, 2017 at 06:50 PM

Spoko, ale nie zachęciłam się zbytnio by w to zagrać
Pozdrawiam,
Wiktoria
kacper_kaspa avatar

kacper_kaspa

June 6, 2017 at 09:32 PM

Grałem dość dlugi czas, mialem odblokowane X tiery i polecam gierkę ;)
IceCube1337 avatar

IceCube1337

June 7, 2017 at 06:58 PM

Dobra recenzja.

qwertyuiop avatar

qwertyuiop

June 13, 2017 at 03:26 AM

Git
Pawlo891 avatar

Pawlo891

June 22, 2017 at 11:58 PM

darmowa giera o mozna pobrać i zobaczyć
Primbob avatar

Primbob

September 12, 2020 at 06:33 PM

World of Tanks to wyprodukowana i wydana przez studio Wargaming.net sieciowa gra akcji, w której gracze mają okazję dowodzić rozmaitymi rodzajami czołgów Rozgrywka łączy elementy zręcznościowem symulacyjne oraz taktyczne. Twórcy zadbali o wysoki realizm modeli dostępnych pojazdów oraz widowiskowe starcia, w których uczestniczyć może nawet kilkadziesiąt czołgów

Gram w "Wota" od dłuższego czasu i moim zdaniem jest to dobra gra pomimo paru niedociągnięć,błędów lub głupich rozwiązań.

Zdecydowanie przyznaje, że najlepiej gra się w plutoni, ze znajomymi bądź klanówki. Zwykłe randomowe potyczki samemu nie dają takiej frajdy, a mogą nawet zdenerować.

- Aktualny MatchMaking jest o wiele lepszy niż poprzedni, aczkolwiek zdania na ten temat są podzielone
- Wciągająca rozgrywka, grając w plutonie/klanieWorld of Tanks to wyprodukowana i wydana przez studio Wargaming.net sieciowa gra akcji, w której gracze mają okazję dowodzić rozmaitymi rodzajami czołgów Rozgrywka łączy elementy zręcznościowem symulacyjne oraz taktyczne. Twórcy zadbali o wysoki realizm modeli dostępnych pojazdów oraz widowiskowe starcia, w których uczestniczyć może nawet kilkadziesiąt czołgów

- Wciągająca rozgrywka, grając w plutonie/klanieWorld of Tanks to wyprodukowana i wydana przez studio Wargaming.net sieciowa gra akcji, w której gracze mają okazję dowodzić rozmaitymi rodzajami czołgów Rozgrywka łączy elementy
Jollcia avatar

Jollcia

September 12, 2020 at 08:06 PM

fajnie :)
Dekielek23 avatar

Dekielek23

September 12, 2020 at 09:27 PM

git

anitaxx avatar

anitaxx

September 13, 2020 at 04:04 AM

Powiem ze za bardzo jie lubię takich gierek xd
hubertus234pl avatar

hubertus234pl

September 13, 2020 at 05:19 AM

Dobra recenzja ale raczej sobie odpuszcze
ZoblineK1 avatar

ZoblineK1

September 13, 2020 at 08:19 AM

mało gram ale jest spoczko polecam ją jak mój kanał na YT: ZoblineKPL xDDD :rofl:
Maercs avatar

Maercs

September 23, 2020 at 04:29 PM

Fajna recenzja ;)
Werw123 avatar

Werw123

September 23, 2020 at 10:25 PM

gra fajna ale world of war lepsze
Myoghi avatar

Myoghi

September 24, 2020 at 07:35 AM

fajna recenzja
stickeer2 avatar

stickeer2

September 24, 2020 at 09:45 AM

Nieźle
Szaffek avatar

Szaffek

September 24, 2020 at 09:53 AM

Świetna recenzja, swego czasu grałem trochę w gierkę i polecam, niestety komputer już nie wyrabia i nie ma sensu kupować nowego. Pozdrawiam
Stahook avatar

Stahook

September 24, 2020 at 10:59 AM

ktoś wreszcie docenił tą grę
TutekGG avatar

TutekGG

September 28, 2020 at 03:54 PM

grałem, ale po pwenym czasie się nudzi

WantSomeJesus avatar

WantSomeJesus

November 25, 2020 at 09:01 PM

no jest git
lolitoxddfd avatar

lolitoxddfd

November 25, 2020 at 11:39 PM

- Wciągająca rozgrywka, grając w plutonie/klanieWorld of Tanks to wyprodukowana i wydana przez studio Wargaming.net sieciowa gra akcji, w której gracze mają okazję dowodzić rozmaitymi rodzajami czołgów Rozgrywka łączy elementy zręcznościowem symulacyjne oraz taktyczne. Twórcy zadbali o wysoki realizm modeli dostępnych pojazdów oraz widowiskowe starcia, w których uczestniczyć może nawet kilkadziesiąt czołgów
arkadiuszp53 avatar

arkadiuszp53

November 26, 2020 at 12:40 AM

Gram w "World of Tanks" od 2016 roku. Gra bardzo zmieniła się od tamtego czasu pod względem grafiki oraz modeli czołgów. Ostatnio przez tydzień udał mi się zrbić całąlinię dlatego, że ta linia była dla mnie OP.
Mam grupkęę osób grających w moim klanie. Dużo gramy w plutonie, bo są fajne bonusy.

Podbają mi się:
-Wojny kalnów
-Plutony

World of Tanks - Moja opinia/recenjza na forum Od użytkowników na Gamehag