Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
W artykule znajdziecie informacje na temat :
-darmowych gier na Epic Games
-co ile czasu się zmieniają
-jakie gry możemy dostać
Życzę miłego czytania :)
Cześć wszystkim witajcie w kolejnym artykule. Mam dla Was bardzo ciekawą informacje. Dotyczy ona darmowych gier na Epic Games. Znacie pewnie tego producenta gier, ponieważ jest on znany głównie dzięki Fortnite. Nie każdy może wie, że co dwa tygodnie daje darmową grę. Myślę, że w paru punktach Wam to troszkę opiszę.
Czyli co dwa tygodnie dostajemy jedną grę całkowicie za darmo ( Oczywiście tą ,która będzie w tym czasie dostępna ). Czyli mamy aż dwie gry na miesiąc za darmo!
Nie zawsze dostaniemy wszystkie najpopularniejsze tytuły. Zauważyłam, że raz mamy grę typu Subnautica, a za tydzień np. World of Goo . Powiedziałabym, że są to gry z dwóch różnych klas, ponieważ raczej zdecydowana większość osób bardziej będzie cieszyła się z Subnautici niż z World of Goo .
Powiedziała bym, że są to takie przeskoki, czyli raz lepsza a raz gorsza gra, albo jak kto woli ta bardziej popularna, którą większość osób będzie chciała oraz ta mniej popularna, którą polubi zdecydowana mniejszość.
Mam tutaj na myśli, że nie spotkałam się na razie z grą, która byłaby jakaś okropna, albo tak nudna, że nie dało by się w nią grać. Każda ma w sobie coś co nas może zainteresować. Do tej pory spotkałam się z takimi grami jak: Subnautica, Slime Rancher, The Witness, Meat Boy, Oxen Free.
Nie wiem jak wy, ale ja przed kupnem gry chciałam czasem chwilkę w nią pograć przed zakupem, aby sprawdzić czy mi się spodoba, ale nie było takiej możliwości. Dzięki tym darmowym grom czasami możemy spotkać gry, które bardzo chcieliśmy kupić, ale niestety albo były zbyt drogie albo nie byliśmy pewni czy zadziałają na naszym komputerze. W moim przypadku chciałam kiedyś zakupić grę The Witness, która urzekła mnie swoją grafiką na screenach i stwierdziłam, że kiedyś ją sobie kupię. Niestety słowo kiedyś było tu kluczowe, ponieważ to kiedyś mogło nastąpić za kilka miesięcy. A w dodatku nie byłam pewna czy zadziała na moim komputerze. No i pewnego pięknego dnia patrzę się na Epic Games a tam gra The Witnes za darmo przez dwa tygodnie. Bardzo się z tego cieszyłam, ale niestety nie byłam w pełni zadowolona z gry. Ta okazja dała mi możliwość do zaoszczędzenia pieniędzy na inną grę, z której byłam bardziej zadowolona.
Naprawdę polecam z tego skorzystać, kosztuje nas to praktycznie nic chyba, że wliczymy w to poświęcenie czasu na rejestrację konta. Nie musimy dodawać żadnych numerów kart bankowych, czy też numerów konta bankowego. ( To też potwierdza nam, że jest to całkowicie za darmo bez żadnych opłat ). Jeżeli jesteście zainteresowani to odwiedźcie stronę Epic Games, a tam już chyba będziecie wiedzieli co macie zrobić.
To by było na tyle. Mam nadzieję, że artykuł był w jakiś sposób pomocny i, że dowiedzieliście się paru ciekawych informacji.
Zapraszam Was do czytania innych moich artykułów i życzę wam miłego dnia.
~FolksyTulip04