Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam mam dla was dość ciekawy link . Chodzi o to że jeśli ktoś jeszcze nie ma konta a zarejestruje się za pomocą tego linka otrzyma za darmo 14 dni premium oraz 2 okręty premium co naprawdę jest dość solidną nagrodą do której zachęcam , jeśli się nie mylę ale dostajecie ją już po 5 wygranych bitwach . może tak być ze zdobywacie stopniowo te nagrody np po 5/15/25 wygranych bitwach ale już niestety nie pamiętam jak to działało i nie chce nikogo oszukać . A dla graczy co już mają konto ale chcą do tego powrócić to polecam pobrać grę z tego linka , dzięki temu otrzymacie aż 30dni premium i jeszcze lepsze nagrody premium , niestety przerwa musi trwać 90 dni . Naprawdę warto bo to są nagrody tak naprawdę za nic a nie chce aby się zmarnowały , pozdrawiam :)