Mając coś ze sobą wspólnego?
Ale niczego więcej nie licz. To są jedyne powiązania gry z serialem
To tylko gierka na licencji
komentarz fajny artykuł ha
Postacie, lokacje pewnie podobne
Tak jak wspomniano wyżej, gra zawiera pewne elementy z serialu ale fabularnie nie jest z nim związana, w zasadzie nie ma tu żadnej fabuły. To jedynie chwyt marketingowy na przyciągnięcie fanów i wyciągnięcie od nich pieniędzy.
wojna to seriale czesto a gra to wojna czesto to co z tego winika ja nie wiem?
Game of Thrones Winter is Coming to przeglądarkowa gra strategiczna, w której staniesz do rywalizacji o tron Westeros. Stwórz swój własny ród szlachecki i poprowadź go do zwycięstwa w walce o tron. Rozwijaj swoja twierdzę, szkól wojska i odpowiednio pokieruj je w bitwie. Jeżeli jesteś fanem serialu, na pewno ucieszy Cię fakt, że na swojej drodze spotkasz wiele postaci z tego uniwersum. W grze możemy tworzyć lub dołączać do sojuszy, albo wręcz przeciwnie stawać do walki z innymi graczami (PvP) i zwyciężać dzięki dobrze opracowanej strategii. Nie czekaj dłużej, dołącz do Game of Thrones Winter is Coming już dziś!
Game of Thrones Winter is Coming to przeglądarkowa gra strategiczna, w której staniesz do rywalizacji o tron Westeros. Stwórz swój własny ród szlachecki i poprowadź go do zwycięstwa w walce o tron. Rozwijaj swoja twierdzę, szkól wojska i odpowiednio pokieruj je w bitwie. Jeżeli jesteś fanem serialu, na pewno ucieszy Cię fakt, że na swojej drodze spotkasz wiele postaci z tego uniwersum. W grze możemy tworzyć lub dołączać do sojuszy, albo wręcz przeciwnie stawać do walki z innymi graczami (PvP) i zwyciężać dzięki dobrze opracowanej strategii. Nie czekaj dłużej, dołącz do Game of Thrones Winter is Coming już dziś
Nie, według mnie nie mają
Jako tako nie ma wspólnej historii natomiast pojawiają się postacie i miejsce znane nam z serialu. Np od samego początku pomaga nam Melisandre, możemy zdobyć dowódców np Aryię Stark albo Jamiego Lannistera itp. No i oczywiście mapa pokrywa się z tym co widzieliśmy w serialu
Kto jutro jedzie na skatepark