Po mału ta gra zaczynać się robić nudna i przepakowana mikro transakcjami :| kto się zgadza pisze tak.
Masz na myśli PaytoWin? Nie dokońca, aczkolwiek mając premium o wiele szybciej nabija sie czołgi, zarabia itp
Tak, nudna dosyć po 2 miesiącach , równiez mi sie znudzila
Moim zdaniem powoli się robi bez sensu, była dobra lecz teraz daja takie dodatki do niej tak jak wzmocnienia ktora sa lepsze od tych za zwykla kase bo trzeba grac i jeszcze raz grac i slabsi gracze nie beda czerpali przyjemnosci z gry. gra monotonna i nudna. lepsze Armored Warfare lecz niestety malo ludzi tam gra ;/
No tak ale można zagrać też w war thunder. Jest tam lepsza grafika i fizyka jazdy.
Moim zdaniem tez powoli sie konczy
Od 5 lat co raz to bardizej pay to win
Moim zdanie kiedyś bylo lepiej bo nie bylo tych zbędnych aktualizacji a po woli wot traci swoich graczy i niedługo ta gra będzie nudna
masz rację coraz nudniejsza jest
Gdy wychodził WarThunder wszyscy twierdzili, że WoT zaraz umrze. Póki co to WT ledwo wiąże koniec z końcem. Na horyzoncie pojawił się Armored Warfare, który też miał pogrzebać WoT'a jakoś to AW nie zbyt sobie radzi. Graczy masowo nie ubywa gra jest ciągle rozwijana, a oddziały skupiające na ESL czy typowo e-sport raczej wskazuje, że WoT długo będzie bezkonkurencyjnym dobrze prosperującym na rynku tytułem.
nie znam sie ale raczej nie
Ja gram w nią raz na jakiś czas instaluję trochę gram i odinstalowuję
Juz dawno w to nie gralem
to prawda z czasem się nudzi
nudna i wazy wiecej niz gesslerowa