• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

Battle Text - moja opinia

Artykuł dotyczt gry Battle Text dostępnej na telefony z systemem Android. Życzę miłego czytania:)

Witajcie w tym artykule przedstawię Wam moja opinię na temat gry BattleText. Mam nadzieję, że mój artykuł się Wam spodoba. Życzę miłego czytania. Chciałabym jeszcze dodać, że jest to gra na telefony, co umożliwi nam grę wszędzie, ponieważ nie wymaga połączenia z Internetem ( przynajmniej tryb Story Mode ).

1. Nauka angielskiego:

Pewnie wiele osób pomyśli sobie jak dzięki tej grze można nauczyć się angielskiego. A no już mówię. Możemy poznawać nowe słówka i utrwalać swoje. Jeżeli uczymy się choćby na kartkówkę z angielskiego to zawsze gdzieś możemy wpleść słówka, które musimy umieć. Jeżeli nie mamy pewności co do słówka, to zawsze możemy je sprawdzić w słowniku, który znajduje się w grze. Trzeba tu zaznaczyć, że słownik ten nie jest tłumaczem. Sprawdza on tylko poprawność zapisanego słowa.

1. Duża ilość poziomów:

Jak dla mnie za to duży plus. Gra oferuje nam wiele poziomów, a w dodatku jeszcze daje nam tryb multiplayer. Z tego co wiem to mamy około osiem postaci, u których mamy ok. około dziesięć poziomów. Ale to nie koniec ponieważ każda postać posiada coś takiego co nazywa się Hard Mode. Czyli utrudnia nam to rozgrywkę. Plusem jest to dla mnie dlatego, że gra zapewnia nam zabawę na długie godziny.

1. Prosta grafika:

Mimo, że grafika nie jest wybitna a jest bardzo prosta to ma w sobie to coś co mnie urzekło. Cały wygląd gry jak i interfejsu nie jest przesadzony ani zbyt ubogi dlatego jak dla mnie to jest duży atut tej gry.

1. Dzienne questy:

Dzienne to chyba za dużo powiedziane. Są to raczej questy, które zmieniają się co tak około trzydzieści minut . Jest to dość niespotykane w grach, ale jak dla mnie super. Czasami questy są bardzo łatwe więc szybko się je robi.

1. Multiplayer:

Co do tego to mam mieszane uczucia, ponieważ czasami trafimy na osoby, które chcą grać, a czasami na takie, które wchodzą i wychodzą. Jak dla mnie to jest troszkę denerwujące.

Przejdę teraz do plusów i minusów gry:

Plusy „ + ” :

- prosta grafika ( przyjemna dla oka )

-możliwość grania ze znajomymi ( ogólnie tryb multiplayer )
    - duża ilość poziomów

-świetna na zabicie czasu  

-możliwość powtarzania słówek na angielski

-licznik słówek, które poznaliśmy ( nowe słówko jest naliczane, gdy zapiszemy je po raz pierwszy w trakcie rozgrywki )

Minusy „ - ” :

-chyba tylko wyskakujące reklamy ( o ile takie się zdarzą )

Moja końcowa ocena gry to: 9/10

Ogólnie to grę bardzo polecam sama w nią gram jest świetna dla zabicia czasu i łatwo można powtarzać słówka na angielski, a w dodatku nauczyć się nowych.

Mam nadzieję, że artykuł się Wam spodobał zapraszam także do czytania innych. 

Kilka screenów z gry:

7HqgzNFqouTci5ixHfR63IkdB4YcaX.jpg

NkFYQXCQklsUVQwKZPiWvejvfK9KFp.jpg

28 kwietnia 2019 15:23 324
    0

szczerze, nie wiem po co są takie rzeczy...

6 maja 2019 22:06 324
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się