Jakieś 2 tygodnie temu w skrzynce PlayStation wylosowałem Red Dead Redemption 2 dzisiaj wszedłem na gamehag i pojawił mi się napis nagroda została zmieniona na kamienie dusz więc zobaczyłem ile mam kamieni a tam 52120 (wcześniej miałem tylko 120 kamieni dusz) więc kupiłem trzy peysefcardy po 100zł.
Daj na spaloną katedrę xd.
kup sobie grę to będzie dobry wybur
Możesz mi oddać :D A tak serio jeśli nie masz co z nimi zrobić to wpłac je na apke my paysafecard albo przelej na konto bankowe.
nie da się ich od tak przelać na konto, chyba, że skorzystasz ze specjalnej strony, która przeleje ci hajs w zamiam za kod. Ale zawsze pobierają procent od wartości karty, najmniej 10%
drenn -tak właśnie o to mi chodzii, zawsze jakiś procent z tego wezmą.
Można wypłacić bez prowizji na konto bankowe :sweat_smile:
Tak, pod warunkiem, że zamówisz kartę ze strony psc, która kosztuje 40 zł rocznie. Więc jeśli ktoś potrzebuje tego do jednorazowej akcji, to raczej nieopłacalne i lepiej zapłacić prowizję.
Każdy che dla siebie kawałek tortu ...
**** tam, nagrałem film o tym na YT. Robisz konto na STS i wypłacasz bez prowizji, wszytko legalnie...
Potwierdzam to co napisał bogatypan, bo sam tak robię :D
I żadnej prowizji nawet nie biorą.
Fsktycznie. Zapomniałem o tym.
Człowieku ale ty masz farta :D Zazdro i możesz przekazać na spaloną katedrę tak jak mówi drenn3 XD
a psc nie możńa też użyć na steamie albo google play?
(a na google play to masz też filmy, książki, muzykę...)
DAJ MI JEDDEN PLIS JA NA MESENGER Pavlo Rysiev
Kup sobie coś do gry, kup gre, zazdroszcze ci mordo tez bym tyle chciał kd albo te 300 zł...