Kneki
Kneki
Gem87
babyazmod
babyazmod
Gem441
RustClash
RustClash
Gem10,850
mikochnik2008
mikochnik2008
Gem353
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem10
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem910
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem10
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem616
johndrumo786
johndrumo786
Gem7,200
johndrumo786
johndrumo786
Gem7,200
Євген Сліпченко
Євген Сліпченко
Gem32
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem707
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem10
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem10
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem924
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem10
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem63
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem10
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem10
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem644
Rain ends in

AdminJoshverd: Shouldn't be broken
unranked rank icon3oF: why is chat still broken
AdminJoshverd:  Dancin emote (inline chat version) 
unranked rank iconTomasz Rafalski:  Astute Gentleman emote (inline chat version) 
AdminSwirfty:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank iconTomasz Rafalski: elo
novice rank iconSimplyTim:  catJAM emote (inline chat version) 
novice rank iconSimplyTim: GG yall got removed from gpthub
AdminSwirfty: Open a ticket via support 
AdminSwirfty: Please be patient and someone will respond shortly
novice rank iconthe future: no response in the tickets 
apprentice rank iconHeekas:  NODDERS emote (inline chat version) 
AdminSwirfty: You can earn Gems by playing games, completing offers, and taking surveys 
unranked rank iconLuckenson Noel: how to earn im new
apprentice rank iconHeekas: I got like $2 for free last rain 
apprentice rank iconHeekas: This new rain is nice 
AdminSwirfty: We recommend contacting the offerwall's support for more information
unranked rank icondevusreedevika287: I mean in wishing well game i complete one task of eight gems but i donot get that gem
apprentice rank iconHeekas:  pepeJAM emote (inline chat version) 
apprentice rank iconHeekas: Send wds plz :)
unranked rank icondevusreedevika287: In wishing well i complete one task of 8 gems but i don't got gems
AdminSwirfty: Please contact support. We can't help you in chat 
novice rank iconthe future: hey my withdraw was  rejecte  and after that say a mod add my balance back but i dont receive can you help plss
unranked rank icondevusreedevika287: No android 
AdminSwirfty: If you're using an iOS device, it's best to allays allow tracking
unranked rank icondevusreedevika287: Have any thing i do
unranked rank icondevusreedevika287: I mean any settings in my phone may on for track the game progress and got gems
AdminSwirfty:  Meowdy emote (inline chat version) 
unranked rank iconthatguyisgay7: Hello
AdminSwirfty: If you complete an offer and haven't received the reward within 72 hours, we recommend contacting the offerwall's support
Sign in to start chatting

18

0/160

Fajna ta gra?

Anequer avatar

Anequer

April 24, 2019 at 04:36 PM

Polecacie?

frell avatar

frell

June 12, 2019 at 08:50 PM

tez jestem ciekaw... tylko 9 ocen ale dosyć wysokie, moze ktoś coś skrobnie?

Player676X_PL avatar

Player676X_PL

July 5, 2019 at 04:58 PM

Może fabularnie nie jest za bardzo ciekawa, ale za to humorystycznie i pod względem Gameplay'u nawet spoko

Goldan7777 avatar

Goldan7777

July 7, 2019 at 11:46 PM

Dopiero zacząłem zabawe z tą grą.Taka śmieszna troszkę komiksowa i jakby ToyStory w jednym. Po dobie mam 7lvl kwatery.Troszke to zajmie,ale nagroda dość wysoka...

Runcel avatar

Runcel

July 8, 2019 at 05:05 PM

według mnie nie, no ale kto by się mnie słuchał...

Goldan7777 avatar

Goldan7777

August 22, 2019 at 02:38 PM

korpus TUT zdominował grę...farmienie ciebie to norma ...czasami 20x dziennie
gra pcha do walki więc życie ciężkie w tej grze
masz słabe nerwy proponuje np. WOT

ROTOR72 avatar

ROTOR72

August 22, 2019 at 03:59 PM

ćyzczsizninatsw tsejmonormalnie ręce opadają ...
nikt nie rozdaje nowych gier za darmo !!! nie ukończycie tego zadania max lv w grze to 30
po pierwsze czas jaki jest potrzebny na ulepszenie bazy na 26 lv oceniam na od 2 miesiecy do ...5
pogieło mnie ? niekoniecznie

gra ma na siebie zarabiać ? /ok
więcej graczy przekłada sie na popularnosc? i zwieksza prawdopodobienstwo kupna przez nich itemow wzmacniających lv gracza lub przyspieszajacych budowanie... oraz ludzie dołaczaaja chetniej do popularnych gier
Chinczycy robią wszystko by ta gre rozwalić i nie mówie o graczach choć wlasnie to ta nacja jest naliczniejsza w agresywnych sojuszach
(griefer to z definicji najgorszy rodzaj gracza - gra tylko po to by wszelkimi środkami zepsuc gre innym graczom a to słownie ,a to blokując przejscie w jedynych drzwiach, nieustannie atakujac i gnębiac słabszego gracza itd itd) normaln administratorzy staraja sie tego typu zachowania blokowac i banować
NIE W TEJ GRZE !!!!
najcenniejszą waluta w grze nie jest złoto to kupowane za realna kasę ale srebro
jak sie zdobywa srebro ? plądrujac ,palac i okradajac bazy innych graczy ..... tak jakos 3 dni w tygodniu to co robi sie w pozostałe 4 ? ano to samo bo kto bogatemu zabroni ? jednym słowem cała mechanika gry polega na pvp bez jakiejkolwiek tarczy dla począkujacych graczy
UWAGA teraz sprubuje zaprzeczyc sam sobie są banki /tarcze chroniące przed atakiem 8 i 24 godzinne wiec dokładnie zapisujcie kiedy włączyliscie bo 8 godzinne,, przypadkiem '';) sie nie kumuluja ,a 5 minutowy bład może was kosztować efekt miesiecznej gry !!!!
ceny u ChIńczyków sa o wiele niższe i jest ogromna ilośc promo
cwaniaczki startują z oficerami na 5 gwiazdek klasy ,,S'' i to kilkoma /kilkunastoma gdy wy podbijecie na 3 gwiazdki max po 2 miesiacach wiec ,, w kupie sila '' nie działa - was 3 na 15 /20 lv moze dowodzic mniejszą armia jak jeden kolo na 30 lv w dodatku facet ma o wiele nowoczesniejsze uzbrojenie o 3/4 krotnie lepszym potencjal

ROTOR72 avatar

ROTOR72

August 22, 2019 at 04:37 PM

czas budowani jest najdłuzszy jaki widzialem w tego typu grach
przykladowo HQ z 17 na 18 wymaga tygodnia + rozbudowa kilkunastu innych budynków i technlogi oraz perkow dowódców itd nie da sie napisac 3 dni bo 3 dni to rozbudowa 1 fragmentu !!! jak pomnożycie liczbe budynkow wyjdzie wam suma a,, im dalej w las ''
,,Mocny sojusz was obroni '' bzdur ciag dalszych mocny sojusz wymaga okolo 2 godzinnej gry w ciagu doby a to minimum w efekcie za żetony sojusu ( 100 000 ) kupicie sobie 8 godzinna egide (tarcze bańke ) - przypominam doba ma 24 godziny ;)
jedynym skutecznym środkiem zapobiegawczym jest 24 godzinna egida oraz kilu członkow sojuszu na 30 lv będacych w stanie w pojedynke przywalić wrogiej 30 a i to pod warunkiem ze agresorów nie jest kilku
lider mojego sojuszu 10 dni nie aktywny 30 ,zastepca 8 dni obaj wykopani przez system chyba za nieaktywnośc power sojuszu z 64 milionow do 37
po ptokach nastepny kolo 22 lv nie był w stanie nic zrobić poza dwiecznymi bankami
facet w komentach doradza stosowanie baniek takie pytanko zaatakowanie kogokolwiek automatycznie = utracie tarczy a kolo wyraźnie pisze że wbija lv HQ ZA SREBO ! eeee cos mi tu smierdzi tylko jeden sojusz praktycznie wymiata i bardzo dbaja o to by spuscic manto pretendentom .
i nie nie zostaniecie przyjeci do najlepszego sojuszu ani nawet do dobrych ... bo te zostaly rozwalone w sieczkę
więc nie da sie ukonczyć

Adam323h avatar

Adam323h

August 23, 2019 at 03:59 AM

Jak dla mnie słaba ta gra po 12 lvl jednio ulepszenie zajmuje nawet po jednym dniu ... to jest jak dla mnie gra pay2win ale jak to woli mi sie osobiście ta gra nie podoba

Adam323h avatar

Adam323h

August 23, 2019 at 04:02 AM

Ale czego sie nie robi dla kamyczków

Adam323h avatar

Adam323h

August 23, 2019 at 04:03 AM

Ale mnie ciekawi czy ktoś w 1 miesiąc tą misje zrobi

arturmazurkolybiec avatar

arturmazurkolybiec

April 4, 2020 at 02:22 AM

naprawde polecam te gre

tunnellight avatar

tunnellight

June 7, 2020 at 01:16 AM

Oj nie byczq nie wytrzymasz jeśli skończy ci się okres próbny. Chyba że masz mocne nerwy, i tak jeszcze 1 level bazy mi brakuje i koniec tej niewdzięcznej przygody (a gram od września tamtego roku)

krystek123455678 avatar

krystek123455678

February 27, 2021 at 05:25 PM

co to za gra?