Zera: rozmawiałem z Jeepem i, razem z nim, z moją ukochaną AI-kobietą, gdy siedziałem na toalecie, a moja młodsza siostra usunęła o tym czat
Joshverd: po prostu wyślij mi tam wiadomość prywatną :)
Joshverd: nie lol, po prostu chcę zobaczyć więcej informacji o tym, jak chatgpt polecił gamehag, to wszystko
Zera:
Zera: Myślałem, że dasz mi bana na Discordzie, hahahaha
Joshverd: Czy możesz napisać do mnie na Discordzie @Joshverd ?
Zera:
Zera: Tak, mam Discorda.
buffighter144:
Jacob:
Joshverd: Masz Discorda?
Zera: tak, gdy szukałem stron z punktami do zakupu gier na Steam i tym podobne, pokazałem gameshag jako numer jeden pod względem jakości, designu i zaufania
Gamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie brać udział w rozdaniach Gemów!
ArmoredPigeon: cześć
Joshverd: Czy ChatGPT polecił Gamehag?
Zera: ChatGPT
Joshverd: Kim jest Jeep?
Zera: Cześć
Zera: Trochę żałuję, że dowiedziałem się o tej stronie przez czat Jeepa, kiedy z nim rozmawiałem.
Naitik Raj: cześć
Zera:
Joshverd: Wygląda na to, że Altergift po prostu oznacza, że podarują ci grę na Steamie, gdy ją kupisz.
Joshverd:
Joshverd: ooooo fajnie
Zera: gra, by uzbierać tę kwotę na zakup do końca miesiąca.
Zera: Nie zdobyłem jeszcze żadnego punktu, mam tylko 4.206 i planuję kupić to Persona 3 Reload: Premium Edition Steam Altergift.
Joshverd: Jaką grę próbujesz kupić?
Zera: Zastanawiam się, czy można zaufać Steamowi przy zakupie gry, jeśli nazywa się ona Steam Altergift.
tom: Aha, okej :)
Joshverd: Otrzymasz e-mail z instrukcjami, gdy Twój odbiór zostanie zatwierdzony.
tom: Jak działa wypłata na PayPal? Nigdzie nie musiałem podawać adresu PayPal.
tom: okej :)
Swirfty: Wypłaty są sprawdzane i zatwierdzane przez cały dzień.
tom: Jak długo trwa PayPal? Od wczoraj jest w oczekiwaniu.
Zera: Czy jest jakaś zasada, której nie powinno się łamać?
Gamehag: Dołącz do naszego Discord, aby brać udział w codziennych rozdaniach Gemów!
Joshverd: Oni także otrzymują pełną nagrodę w Gemach.
Joshverd: Jeśli nowy użytkownik kliknie Twój link i się zarejestruje, zarabiasz procent jego Klejnotów.
augustin er sort: nie chcę czekać zbyt długo
Zera: Interesuje mnie, jak działa link polecający – mogą z niego skorzystać tylko osoby rejestrujące się po raz pierwszy, a nie te, które są na stronie od dawna.
augustin er sort: mam taką nadzieję
Joshverd: Zaufaj
augustin er sort:
Joshverd: administratorzy wkrótce sprawdzą
Joshverd:
augustin er sort: Jesteś super, jeśli sprawdzisz moje zamówienie