Chciałem kupić Runę Ansus, ale nie mogę jej znaleźć w sklepie, nawet link do tej runy nie działa a do innych owszem działa.
bo nie można kupic bo zostało cycowane z sprzesaży
teraz jedyny sposób to trafić w tygodniowej skrzyni.
Niestety nie wiem - dopytaj Misty
ale checa no a niewjem ale znam chaka
Dopytałem Misty i powiedziała aby przeglądać sklep jak najczęściej i uzbroić się w cierpliwość i że może wróci.
Bodajże miałem tą runę, ale znikneła i pokawiło mi się w ,, portfelu" +100 kd
Nie da się kupić run dzięki KD. Musisz wydropić po prostu runę z tygodniowej skrzyni.
Da się kupić 5 run a Runę Ansus można było niedawno kupić. Anela.. słaby research.
będzie usunięta, tyle ci powiem, to jest typowy schemat. najpierw usunięto ze sklepu i dało się dostać tylko. ze skrzyni. teraz jak trafisz w skrzyni to dostajesz KD zamiast runy.
ta runa jest nie na rękę serwisowi, bo pozwala właściwie za nic dostać sporo dodatkowych KD. średnia kwota za artykuł to 500 KD, przy kupnie runy ansus za 100 KD byliśmy i tak do przodu o 150 KD, a to tylko przy założeniu, że z czasem jej trwania napisaliśmy tylko 1 artykuł. ja na tej runie zdobyłem z 2 tysiące KD lekką ręką. Tak więc co jest nieopłacalne dls serwisu, jest usuwane (czyt. runa ansus).
Nie prawda, mój kolega wczoraj trafił Runę Ansus w skrzyni i normalnie jej użył. To była Skrzynia Powitalna czy jakoś tak za zrobienie 5 części tutorialu.
Jego nick: NaczelnyClicker2 ma dalej aktywną Runę Ansus.
Gamehag schodzi na psy, przykro mi to pisać, ale na to wygląda.