Big Farm. Gra od twórców wielu ciekawych gier przeglądarkowych, ciesząca miłą dla oka grafiką i rozbudowanym systemem zadań, ale ma to "coś" w sobie, że potrafi wciągnąć na DŁUGIE godziny, sprawdzmy więc. :)
W grze zaczynamy jako młody farmer, który musi poradzić sobie z obowiązkami jakie czekają na niego na farmie. Pierwsze kroki, posadź kwiaty, no własnie sadzimy kwiaty i co dalej? Gra zaczyna "podpowiadać" zaczynamy czuć chęć aby ją powiększyć, ulepszyć, rozbudować. Stawiamy domy bo przecież trzeba więcej pracowników, niby gra 2D ale wczywamy się w ten klimat jaki panuje na prawdziwej farmie. Przejdźmy do sedna czyli plusów i minusów gry.
PLUSY
+Dużo wciągających zadań.
+Możliwość rozbudowy farmy (np: budynki, rozmiar, pola)
+Rozbudowany system pordukcji (np: nawozu, karmy)
+Hodowanie zwierząt (np: świnie, kury)
MINUSY
-Niewiele roślin do uprawy
I to by było na tyle. Myślę, żę recenzja przekona wszystkich graczy, którzy lubią wiejskie klimaty. :D
-
Gra całkiem fajna, ale o niebo lepsza była good game farma, starsza wersja którą nie wiedzieć czemu usunęli
ogolnie takie gry sa spoko przyjemne do grania w tle
Dokładnie granie w tle, ale nie moje klimaty.
Jakoś nie mogę znaleźć tej gry. macie jakiegoś linka
jest sandboksową grą konstrukcyjną, inspirowaną Infiniminerem, Dwarf Fortress oraz Dungeon Keeperem, stworzoną przez Markusa Perssona, założyciela Mojang AB. Gra polega na tworzeniu i niszczeniu różne
fajna gra ale nie na cały czas