Kolejna aktualizacja CS'a.. lecz, tym razem moim zdaniem na plus
. Zostały m.in poprawione strzały z najbardziej znanych bronii czyli AK, M4A1, M4A4. Teraz burst ma tak naprawdę więcej możliwości, więcej sensu a spray z one tapami? Teraz trzeba będzie się przyzwyczaić ale nie ma co narzekać
:) Ni
kt nie mówił że będzie prosto w tej grze, fajnie że coś w ogóle robią bo w 1.6 czasami tego brakowało.
Dodatkowo -
Mógłbyś zaakceptować prośbę o dodanie do znajomych? Mam do Ciebie kilka pytań
Ja cieszę się na aaktualizację
Dla mnie Dzięki sie podobają
ja tezsz sie barzdo ciesze na akjytualids da
Wejdę to zobacze, narazie nie mam czasu xd
bla bla udzielam sie dawac KD
To już nie ten sam cs co w 2015
a kto mój przyjaciel bober
Kolejna aktualizacja CS'a.. lecz, tym razem moim zdaniem na plus. Zostały m.in poprawione strzały z najbardziej znanych bronii czyli AK, M4A1, M4A4. Teraz burst ma tak naprawdę więcej możliwości, więcej sensu a spray z one tapami? Teraz trzeba będzie się przyzwyczaić ale nie ma co narzekać :) Nikt nie mówił że będzie prosto w tej grze, fajnie że coś w ogóle robią bo w 1.6 czasami tego brakowało.
Kolejna aktualizacja CS'a.. lecz, tym razem moim zdaniem na plus. Zostały m.in poprawione strzały z najbardziej znanych bronii czyli
Teraz burst ma tak naprawdę więcej możliwości, więcej sensu a spray z one tapami? Teraz trzeba będzie się przyzwyczaić ale nie ma co narzekać :) Nikt nie mówił że będzie prosto w tej grze, fajnie że coś w ogóle robią bo w 1.6 czasami tego brakowało.
Moim zdaniem cs go umiera