Ceny za skiny w lolu są podzielone na 2
1. 750 oraz 520rp
2. Powyżej 975 & 975+ rp
1. Te skiny zmieniają samą postać (przeważnie) ale i tak za 20 zeta możesz się na*ierdolić za przeproszeniem jak szpak
2. Skiny te droższe ... ile to rito games może zarabiać 100 zł = najdroższy skin (nie włączając skinow za gamestony) ile oni zarabiają OMFG
Zastanawiam się nad tym czy możliwe jest użycie programu AutoHotKey do ułatwienia komunikacji z drużyną tak żeby pod pojedynczymi klawiszami mieć jakieś proste słowa lub zwroty. Na początek zwykłe "ss", "re", "help me" czy "thx" albo komenda /all aby łatwiej odpowiedzieć coś drużynie przeciwnej. Moim zdaniem powinno to być dozwolone bo zwykła komunikacja to nic takiego. Ludzie wykorzystują TeamSpeak'a i im więcej daje ale jak się gra z obcymi graczami których system sam przydziela, tak się nie da porozumieć. Często przy wartkiej akcji nie ma czasu coś napisać bo trzeba grać swoje, a ta odrobina komunikacji by pomogła. A więc pytanie jak w temacie, jest to dozwolone czy Riot za to banuje?
Nie banuje a masz coś takiego?
No ja nigdy nie mam czasu żeby coś napisać powinni cos takiego dodac ;)
Wolne żarty. Tymi 6 alarmami to ja potrafię wiersze pisać. Do tego jeszcze 4 animacje postaci i można przekazać wszystko.
5 osob miałby spamic takim czyms do jakiegos d1 +- bo tam zaczynaja sie mniejsze ułomy
Cenny aktualnie się zmieniają ponieważ już niektóre skórki już nie można wydropić . Mam nadzieję że pomogłem
ciągle mnie zastanawia z kąd biorą się ludzie którzy łącznie wydali z ponad 1000zł. Skiny nic tu nie dają tak samo jak te małe legendy.
Zastanawiam się czy osoby które wydają po 1000 zł na skiny itd do tej gry biorą na to ze swoich czy zabierają karty bankowe swoim rodzicą hahaha
no bo wiesz ze wbije 2 lvl?!
Zastanawiam się nad tym czy możliwe jest użycie programu AutoHotKey do ułatwienia komunikacji z drużyną tak żeby pod pojedynczymi klawiszami mieć jakieś proste słowa lub zwroty. Na początek zwykłe "ss", "re", "help me" czy "thx" albo komenda /all aby łatwiej odpowiedzieć coś drużynie przeciwnej. Moim zdaniem powinno to być dozwolone bo zwykła komunikacja to nic takiego. Ludzie wykorzystują TeamSpeak'a i im więcej daje ale jak się gra z obcymi graczami których system sam przydziela, tak się nie da porozumieć. Często przy wartkiej akcji nie ma czasu coś napisać bo trzeba grać swoje, a ta odrobina komunikacji by pomogła. A więc pytanie jak w temacie, jest to dozwolone czy Riot za to banuje?
15 MAJA 2017 21:08 324
Kiedys skiny w lolu mozna bylo kupic taniej bo rp teraz poszlo w gore
ja nigdy nie kupowałem aczkolwiek chyba zacznę