Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
*Uwaga suchar* Po co blondynce drzwi od auta na pustyni? [...] Bo jak będzie jej gorąco to otworzy okno. Haha. Dzisiaj mam wam do zaprezentowania istny majstersztyk jeśli chodzi o gry przygodowe i platformowe, zapraszam!
A więc, apka zdobyła 4,4/5 gwiazdek co nie jest wcale złym wynikiem.
Zachęcające są oceny innych użytkowników, muzyka w trakcie gry, oraz grafika. Gra chodzi raczej płynnie, bez zacinania się. Wcielamy się w postać skaczącej tancereczki która hopsa sobie po klifach porozrzucanych po kosmosie. Sterowanie jest dość proste, wystarczy tylko skakać. Możemy również robić różne back flipy i inne tego typu kriki w powietrzu. Warto jeszcze dodać, że system reklam nie jest jakiś bardzo nachalny, reklamy pojawiają się bardzo rzadko, kiedy mamy połaczenie z internetem oczywiście. Ponadto muzyka i różne inne odgłosy wczuwają nas w klimat.
Z mojej strony to chyba wszystko, nic dodać nic ująć, ja wracam do gry, wam polecam to samo ;)
Dodatkowe informacje o aplikacji:
Wersja androida: 4.0.3 i nowsze
Zaktualizowano: 21 kwietnia 2017
Instalacje: 1mil-5mil
Sprzedawca: Pine Entertainment
Rozmiar: 20mb
Zalety
+wciągająca
+przyjemna muzyka
+grafika też w porządku
+łatwe sterowanie
Wady
-niektóre opcje są płatne
-czasem występują błędy i bugi
Moja indywidualna ocena
Grafika - 7,5/10
Muzyka - 8/10
Sama gra - 9/10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autor: CrystalMag12