Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
*Uwaga suchar* Jak nazywa się oszust matrymonialny? [...] Śrubokręt. Hahahaha. Dzisiaj opowiem wam o moich uczuciach związanych z tą banalną i prostą grą, która może zainteresować niejednego fana zręcznościówek, zapraszam!
Na początek spojrzałem na oceny innych użytkowników. Gra w App Store zdobyła 4,3/5 gwiazdek co jest dobrym wynikiem.
Zachęcające były dla mnie zdjęcia z tej gry, muzyka, oraz dość prosta, nieskomplikowana grafika. Sama gra też chodzi płynnie. Muzyka nie denerwuje, a wręcz sprawia że wczuwamy się w klimat. W grze chodzi ogólnie o to, aby za pomocą kliknięcia w ekran, i przytrzymania kroimy różnego rodzaju owoce, za każdego pokrojonego owoca dostajemy punkty. Podczas gry z biegiem czasu natrafiamy na różne utrudnienia i przeciwności takie jak bomby, które po przecięciu wybuchnął, i wiele więcej. Gram w nią już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony, jest wciągająca, idealna dla osób lubiących gry zręcznościowe.
Z mojej strony to chyba na tyle, ja wracam do gry, wam polecam zrobić to samo ;)
Dodatkowe informacje o aplikacji:
Wersja androida: 4.0.3 i nowsze
Zaktualizowano: 12 kwietnia 2017
Instalacje: 100mil-500mil
Sprzedawca: HalfBrick Studios
Rozmiar: 90mb
Zalety
+wciągająca
+przyjemna grafika i muzyka
+łatwa i prosta mechanika, nie skomplikowana
+można grać w trybie offline
+bez limitu, grasz ile chcesz
Wady
-niektóre opcje są płatne
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autor: CrystalMag12