Wiele osób, grających w League, jeżeli by mogło wprowadziłoby wiele zmian. W tej puli osób jestem też ja, a w tym artykule opowiem wam o tych zmianach.
1. Kolejka jeden na jednego.
- Gracze mieliby ograniczoną liczbę powrotów do bazy (3 powroty).
- w tym trybie, spotykalibyśmy się na midzie Summoner's Rift i walczylibyśmy 1v1.
- Byłaby to kolejka rankingowa.
2. Możliwość grania bez internetu z botami
- Podobnie jak w Counter Strike Global Offensive, można byłoby wejść na konto bez internetu i grać w trybie offline.
- Dzięki temu, moglibyśmy podszkolić swoje umiejętności w naszej ulubionej grze.
3. Nowa mapa z trzema drużynami.
- Byłoby wtedy łatwiej też poradzić sobie z gankiem, bo rzadko będziesz sam na linii\
- Dzięki temu, rozgrywka byłaby bardzo urozmaicona, a gracze musieliby bardziej skupić się na sobie i indywidualnej rozgrywce, niż na oglądaniu mapy.
Ganki mogłyby być też bardziej opłacalne, bo możnaby zdobyć dwa fragi zamiast jednego
4. Możliwość modowania gry przez graczy.
- Kreator postaci
- Chodzi mi o możliwość dodawania własnych postaci do gry online
- Nowe mapy do gry offline
- Prywatne serwery na których działałyby modyfikacje
5. Rynek kupna i sprzedarzy a także wymiany
- Byłby to rynek, na którym moglibyśmy handlować odłamkami za Riot Points, lub wymieniać się odłamkiem za odłamek.
- Dzięki temu łatwiej możnyby zdobywać skiny do ulubionych postaci, lub same postacie, którymi chcielibyśmy pograć.
Podsumowując - wiele osób wprowadziłoby jakieś zmiany w League of Legends. Myślę, że ciekawiej by było gdyby gracze też mogli tworzyć swoją zawartość w grze. To były moje pomysły na zmiany. Jeżeli macie swoje własne pomysły, napiszcie w komentarzach, a może ktoś je kiedyś dostrzeże.
NOOOOOO to byloby zakozackie chociaz z tym dodawaniem postaci online to nwm bo moznaby zrobic jakas postac ktora jest zwyczajnie za bardzo OP
Niektóre fajne a niektóre nie
ja lubie placki i marmolade hehehe
Dobre pomysły.Chociaż raz w to grałam
Fajny artykuł, ale moim zdaniem:
1) 1v1 nie powinno być rankingowe
2) Lepiej bez internetu na sandboxie
3) Kreator postaci za OP
4) Wymiana byłaby zajefajna :)
Ta mapa z trzema drużynami brzmi nieźle. Ale byłaby jazda :D
Nie widze sensu w pomyśle dodawania własnych postaci. Ktoś musiałby to kontrolować i zanim dana postać weszłaby do ,,obiegu,, minęły by wieki.
jak dla mnie kreator postaci jest bez sensu. jesli kazdy zaczalby tworzyc postacie, to gra bylaby nie do zbalansowania