Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Na wstępie czym są skiny . Skiny to skórki do broni w CS:GO , pełnią wyłącznie role czegoś w rodzaju dekoracji dla graczy . Możemy je zdobyć na 3 sposoby . .1 sposób to ,,dropienie'' ich z meczy. 2 sposób to otwieranie skrzynek a 3 to po prostu kupienie ich z rynku steam , ale czy są tego warte ?
Jak wszyscy już wiemy skiny nie dają nam nic oprócz nowego wyglądu broni w grze, więc dlaczego cieszą się aż taką popularnością ?Niektóre skiny są naprawde ładne i tu naprawde mocny plus dla skinów . Przykłady nazw skinów ,,Hiperbestia'' , ,,Grota'' , ,,Smocza Wiedza '' , ,,Posejdon'' ,czy ,,Niebieski laminat'' . Więc jak widać ich nazwy potrafią być różne :) W sumie jest to jakieś urozmaicenie do gry , więc czemu nie kupować ich ? Ale jednak to wszystko kosztuje pieniądze (chyba ,że gramy skinami które nam dropneły z meczu lub dostaliśmy od znajomego ) . Dla niektórzych dobry drop ze skrzynki to satysfakcja i tu plus dla skinów . Skiny stworzyły coś w rodzaju ,,waluty'' na steam-ie , niektórych stronach z hazardem i tak można by dalej wymieniać w nieskończoność . W związku z tym wszystkim na to pytanie nie da się odpowiedź jednoznacznie , jeżeli chcesz i ci nie żal pieniędzy to kupuj te skrzynki lub skiny , a jeśli nie to sobie odpuść wydawanie pieniędzy ( a niektóre potrafią kosztować nawet do kilku tysięcy euro !!!! ) lub zdobywaj je przez strony internetowe takie jak np.
www.gamehag.com :)
Link do gamehag https://gamehag.com/r/110983 :)
Mam nadzieje ,że artykuł się spodobał pozdrawiam i życzę miłego dnia :)