niewiem jak kupić skina czy jakoś tak?
kup se w rynku społecznościowym
kupić grać mecze lub strony
musisz kupić lub wybetować na stronach albo pytać kogo sie da czy ci podaruje
o, że CS to taktyczna strzelanka FPS wie kazdy.To, że. społeczność ingerowała w jego rozwój- też. Ale mam dość dzieciaków, które z monitora, czy raczej fotela robią sobie kibel. Czemu? Bo s***ją na widok skinów, ale nie znają smoke'ów, flashy, czy nawet miejsc. Nie wszystkie dzieciaki są złe w CS:GO. Ba, z większością dzieciaków da się normalnie chociażby pogadać. Ale wyżej wspomniany typ gracza (bez urazy) to gimbus. O ile takie dzieciaki rozumieją kulturę, o tyle gimbus zdążył wy****ać mi matkę 10 razy w niecałe 6 rund.Nie mam już, ku*#@, na to siły
o, że CS to taktyczna strzelanka FPS wie kazdy.To, że. społeczność ingerowała w jego rozwój- też. Ale mam dość dzieciaków, które z monitora, czy raczej fotela robią sobie kibel. Czemu? Bo s***ją na widok skinów, ale nie znają smoke'ów, flashy, czy nawet miejsc. Nie wszystkie dzieciaki są złe w CS:GO. Ba, z większością dzieciaków da się normalnie chociażby pogadać. Ale wyżej wspomniany typ gracza (bez urazy) to gimbus. O ile takie dzieciaki rozumieją kulturę, o tyle gimbus zdążył wy****ać mi matkę 10 razy w niecałe 6 rund.Nie mam już, ku*#@, na to siłyno ttttttooooooooooooooooooooooooooo tak
Skiny są spoko jak chcesz to kupuj ja kupiłem już za 53,50 zł :)
Czy tylko ja niewidze sensu w kupowaniu skinów?