Sam Snelling
Sam Snelling
Gem735
patrick.schramm.nunez
patrick.schramm.nunez
Gem87
Sam Snelling
Sam Snelling
Gem52
Shop
Shop
Gem3,090
Litecoin
Litecoin
Gem17,520
0ldbuddy7
0ldbuddy7
Gem584
patryczek.jagodka
patryczek.jagodka
Gem8
Jeko
Jeko
Gem168
tiktok
tiktok
Gem12
Джабраил Исаев
Джабраил Исаев
Gem28
fnogaj
fnogaj
Gem42
Atia
Atia
Gem10
hanfred
hanfred
Gem10
hanfred
hanfred
Gem329
gluhmansamuel
gluhmansamuel
Gem28
Atia
Atia
Gem10
Sam Snelling
Sam Snelling
Gem54
Jeko
Jeko
Gem151
Alinne Freitas Pessoa
Alinne Freitas Pessoa
Gem28
augustin er sort
augustin er sort
Gem7
Deszcz

Gem136

novice rank iconZera: Nie stara, lecz surowa
novice rank iconZera: Dowiedziałem się o tym wczoraj, że ze względu na starą zasadę strony gameshag, zapraszać można tylko tych, którzy nie odwiedzali tej strony.
novice rank iconZera: Może tak być, ale szkoda, że nie można dodać do linku polecającego osób, które już są na stronie.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie otrzymywać rozdania Klejnotów!
adept rank iconhanfred: może zależeć od regionu
novice rank iconZera: Tak, są takie oferty, w których proszą o to wszystko.
adept rank iconhanfred: Gram od czasu do czasu w jakieś gry, ale nigdy nie prosili mnie o weryfikację twarzy. Prośba o numer telefonu ma sens.
novice rank iconZera: Odmówiłem i uruchomiłem to na telefonie, grałem w grę i karty, przechodząc poziomy, aby zdobyć nagrodę.
novice rank iconZera: Najgorsze jest jednak to, że kuszące oferty, które dają dużo punktów, są najbardziej niebezpieczne, bo proszą o twój numer i twarz.
novice rank iconZera: Właściwie wiem, czego nie powinienem robić, gram uczciwie w przeciwieństwie do ankiet, myślałem, że uda mi się oszukać, ale teraz rozumiem, że to niemożliwe.
novice rank iconZera: Robiłem wszystko, żeby obejść i oszukać system, na innej stronie, gdzie dawali punkty za zakupy na Steamie i inne rzeczy, ale ta strona już nie działa, a gry tam są bardzo, bardzo drogie.
novice rank iconCarlito: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconhanfred: Po prostu zostań przy 18, różne ankiety chcą różnych wieku.
novice rank iconZera: Chciałem oszukać, ale ostatecznie mi się nie udało.
novice rank iconZera: Aha, rozumiem, mam 18 lat i głównie to wybierałem, a potem zdecydowałem się podać 25, żeby dostawać ankiety.
adept rank iconhanfred: Zawsze odpowiadaj to samo: wiek, miejsce zamieszkania, dzieci itp., wtedy działa bez problemów.
novice rank iconZera: A następnego dnia mam bana
novice rank iconZera: Zachowywałem się tam jak idiota, wybierając najbardziej idiotyczne opcje.
novice rank iconZera: Teraz już wiem, dlaczego Timewall mnie zbanował )))))
adept rank iconhanfred: tak
AdminSwirfty: Ankiety chcą, abyś był szczery i konsekwentny.
adept rank iconhanfred: mają pliki cookie i sprawdzają
adept rank iconhanfred: zawsze odpowiadaj to samo
novice rank iconZera: Rozumiem, ale teraz nie mam ankiet, więc pojawiają się głównie pytania wyboru typu: czy masz dziecko i który miesiąc, wybrałem 3 potem 5. I 7, nieudane.
adept rank iconhanfred: nie jestem pewien, czy to działa u kogokolwiek
novice rank iconNkshey: Kekwait emote (inline chat version)
adept rank iconhanfred: umarło jakieś 2 lub 3 tygodnie temu
novice rank iconZera: Wszystkie ankiety są dostępne oprócz Theorem.
adept rank iconhanfred: theorem też u mnie nie działa
adept rank iconhanfred: Polecam strony z ankietami podlinkowane tutaj, ale nie wiem, czy są dostępne u Ciebie.
novice rank iconZera: Najbardziej irytujące jest to, że Theorem nie jest dostępny w Kazachstanie.
adept rank iconhanfred: To nie robi dużej różnicy w ofertach, ponieważ zazwyczaj różnią się one w zależności od regionu i wtedy dostajesz inne oferty, na przykład jak w UE czy USA.
novice rank iconZera: Mieszkam w Kazachstanie, nie w Rosji, bro
novice rank iconZera: Jestem Kazachem
adept rank iconhanfred: Nie wiem, co jest dla ciebie dostępne, ponieważ jesteś Rosjaninem.
novice rank iconZera: Ale jeśli nie jest tu zabronione o tym rozmawiać. Myślałem też, żeby kontynuować ten temat na Discordzie.
novice rank iconZera: Chciałem porozmawiać na Discordzie, możesz podzielić się wskazówkami dotyczącymi ankiet i sugestii?
adept rank iconhanfred: ta jest całkiem fajna, mogę ją polecić
novice rank iconZera: A stary gameshag, dołączyłem dopiero gdy strona została zaktualizowana
novice rank iconZera: Stary Gamehag był pełen botów i alternatywnych kont.
adept rank iconhanfred: Stary Gamehag był pełen botów i alternatywnych kont.
apprentice rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconZera: Ale głównie za takie rzeczy gamehag banuje, nawet za założenie drugiego konta.
adept rank iconhanfred: wszyscy mogą zobaczyć, co piszesz na czacie
novice rank iconZera: Czy to normalne rozmawiać, gdy admin widzi, co piszesz?
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie otrzymywać rozdania klejnotów!
novice rank iconZera: Gamehag może wykryć zmiany ID i inne rzeczy, i może zablokować cię na zawsze.
novice rank iconZera: A za używanie VPN gamehag już dawno by mnie zablokował, ale jestem uczciwą osobą, z wyjątkiem niebezpiecznych ofert.
novice rank iconZera: Nie mam dziecka, a takiej opcji nie ma.
novice rank iconZera: Moja najmniej ulubiona ankieta to ta o miesiącu urodzenia twojego dziecka.
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

67

0/160

Fajna gierka?

Santiago avatar

Santiago

August 17, 2016 at 04:53 AM

Opłaca się pobierać? Polecacie?
freebou avatar

freebou

August 17, 2016 at 06:09 PM

Jeśli masz z kim grać to jasne
melwin00 avatar

melwin00

August 18, 2016 at 04:15 PM

Według mnie 2/10 gra wygląda jak by była wyprodukowana w roku 2005 grafika nie powala grałem i takie średnie wrażenia.
matrixthc avatar

matrixthc

August 18, 2016 at 09:16 PM

jest ok ale mogła by być lepsza
Kozi0l avatar

Kozi0l

August 21, 2016 at 05:48 PM

Zależy od gustów, jak ktoś lubi gry typu MOBA to jak najbardziej opłaca jak i DOTE'e 2, podobna mechanika ale trudniejsza. Wracając do LOL'a jak masz ekipę to naprawdę przyjemnie się gra.
JestemSmurfemWTF avatar

JestemSmurfemWTF

August 21, 2016 at 11:08 PM

Bardzo fajne polecam ;D
KonekoMi avatar

KonekoMi

August 22, 2016 at 06:57 PM

Mi sie spodobała a tak btw. to nie musisz pobieac przeciez jest w przeglądace
TheRolSky avatar

TheRolSky

August 23, 2016 at 07:43 PM

Średniawa
Yogu10 avatar

Yogu10

August 23, 2016 at 11:23 PM

Naprawdę bardzo fajna gra, można miło spędzić czas i wczuć się w klimat tej fantastycznej gry.
Yogu10 avatar

Yogu10

August 23, 2016 at 11:27 PM

xD
WerlenosYT avatar

WerlenosYT

August 28, 2016 at 04:28 PM

Dla mnie słaba :P to jest kolejna gra typu Legend Online
jototyw avatar

jototyw

August 28, 2016 at 10:23 PM

Nie jest to jedna z najlepszych gier ale fajna na zabicie czasu więc jak chcesz sobie zagrać z kolegami to polecam :)
Fajna gierka? na forum League of Angels na Gamehag