Ile czasu czeka się na pkt za ankiety (Ściana ofert->Ankiety)?? Ostatnio wydaje mi się , że dostałem prawie od razu, a teraz zrobiłem ankietę 14.03. i jeszcze nie dostałem pkt, a miałem info, że dziękują za odpowiedzi i zostały zarejestrowane. (nie mam żadnych adblocków, ani innych pierdoł oraz posiadam zrzuty wrazie czego)
Jeśli tyle ci się udało, to warto poczekać, a pkty powinny być niby od razu.
Jeśli wypełniałeś ją byle jak to nie licz na pkt.
Jakie byle jak :P siedzisz po 40 min czasami nad tym i czytasz, a *** masz jak na razie :P
Jeszcze się nie zakwalifikowalam do ankiety przez gamehag XD
Punkty za ankity dostaje się zazwyczaj natychmiast po jej wykonaniu. Każda oferta jednak ma swoje zasady, dlatego trzeba przed wykonaniem przeczytać istotne dla Ciebie informacje. Dobrze, że zabezpieczyłeś się w formie zdjęć. Polecam Ci napisać do wsparcia (nie gamehaga, tylko danej ściany ofert), że nie otrzymałeś punktów i dodatkowo wysłać zdjęcia w formie potwierdzenia.
Na ścianie Ankiet nie ma żadnego przycisku, ani kontaktu (SpeakUp). Przechodzi się bezpośrednio do ankiety, jak więc takie zgłoszenie mam złożyć??
Ja swego czasu zgłoszenie pisałem na mail:
[email protected] ale mimo to jak i podsiadania dowodu zaliczenia ankiety, Administracja gamehag nie przyznała mi punktów...
ja nawet nie wiedziałem, że jest taka ściana xdd
jak długo się czeka na kd z zlecen ankiety?
Waders a o które ankiety Ci konkretnie chodzi?
Jeśli po ukończeniu ankiety wyskoczyło Ci okienko by ją ocenić i czy poleciłbyś SpeakUP to 90% przypadków punkty są przyznawane natychmiast, poza tym jak już wielokrotnie o tym wspominałem najlepiej jest robić screena z zaliczonej ankiety by mieć dowód w przypadku gdyby dana osoba zgłaszała to do supportu danego offerwalla...
spoks ale ankiety czasami nie działają jak masz adblock'a to nie będzie się zaliczać taka rada
ja to nie ufam tym ankietą więcej się natrudzisz niż coś otrzymasz
Ja tam że ścian wykonuje zadania do gier fajne zadanka szybko wpadają kamienie