Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Watch Dogs hakerskie życie naszego głównego bohatera Aidena.
Watch dogs opowiada historie Aidena Pearca, hakera z kryminalną przeszłością , którego siostrzenica ginie w zamachu.
Dręczony wyżutami sumienia nasz bohater postanawia odnaleść winnych śmierci małej Leny i na własną rekę wymierzyć im sprawiedliwosć.Tym samym wplątuje się w brutalną intrygę,narkotykowe gangi i handel żywym towarem.
Cała akcja rozgrywa się w Chicago, nad którym władzę sprawuje System Operacyjny ctOS nie tylko steruję całą okolicą ale też szpieguje mieszkańców miasta i gromadzi informacje na temat ich życia osobistego.
Przedstawiona w grze opowieść jest dość smutna, ale posiada kilka niezłych zwrotów akcji i potrawi wciągnąc gracza.
Fabuła cały czas się posuwa do przodu, z coraz większą ilośćią zadan i przeciwników Aidena.
Nasz haker chce za wszelką cenę chronić swoją rodzinnę ale i to mu nie wychodzi gdyż jego były pomocnik Damien Brenks porywa jego siostrę Nicole i siostrzeńca Jacksona.
Jakiś czas wcześniej Aiden nawiązał kontakt z Jordim Chinem oraz hakerem o pseudonimie BadBoy17 którzy pomagali mu załatwić odszukać zabójców siostrzenicy i zorganizować sprzęt oraz oprogramowania hakerskie.
Gracze byli zachwyceni grą i chyba wiem dlaczego!
Moje plusy:
-swobodne poruszanie się po dużym mieście
-poczucie władzy Chicago
-nie nudzi się nawet po 10godzinach gry(dużo misji pobocznych)
Moje minusy:
-za małe wyzwanie dla graczy
-jeżdżenie autem (to dla mnie porażka)
Polecam wam zagrać w tą grę napewno nie będziecie się nudzić!