Watch Dogs hakerskie życie naszego głównego bohatera Aidena.
Watch dogs opowiada historie Aidena Pearca, hakera z kryminalną przeszłością , którego siostrzenica ginie w zamachu.
Dręczony wyżutami sumienia nasz bohater postanawia odnaleść winnych śmierci małej Leny i na własną rekę wymierzyć im sprawiedliwosć.Tym samym wplątuje się w brutalną intrygę,narkotykowe gangi i handel żywym towarem.
Cała akcja rozgrywa się w Chicago, nad którym władzę sprawuje System Operacyjny ctOS nie tylko steruję całą okolicą ale też szpieguje mieszkańców miasta i gromadzi informacje na temat ich życia osobistego.
Przedstawiona w grze opowieść jest dość smutna, ale posiada kilka niezłych zwrotów akcji i potrawi wciągnąc gracza.
Fabuła cały czas się posuwa do przodu, z coraz większą ilośćią zadan i przeciwników Aidena.
Nasz haker chce za wszelką cenę chronić swoją rodzinnę ale i to mu nie wychodzi gdyż jego były pomocnik Damien Brenks porywa jego siostrę Nicole i siostrzeńca Jacksona.
Jakiś czas wcześniej Aiden nawiązał kontakt z Jordim Chinem oraz hakerem o pseudonimie BadBoy17 którzy pomagali mu załatwić odszukać zabójców siostrzenicy i zorganizować sprzęt oraz oprogramowania hakerskie.
Gracze byli zachwyceni grą i chyba wiem dlaczego!
Moje plusy:
-swobodne poruszanie się po dużym mieście
-poczucie władzy Chicago
-nie nudzi się nawet po 10godzinach gry(dużo misji pobocznych)
Moje minusy:
-za małe wyzwanie dla graczy
-jeżdżenie autem (to dla mnie porażka)
Polecam wam zagrać w tą grę napewno nie będziecie się nudzić!
nie wiem czemu mi to dali na forum jak pisałem żeby storzyć zawartośc wtf
troszke zbyt krótka ta recenzja
nie chciało mi się więcej
gitara, grałem i osobiście mogę polecić
Dobre jak byś troche jeszcze dopisał
spoko mam oby dwie części tej gry
Spoko spoko ta gierka jest spoko xD ;-; :)