Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Lubicie shootery? Jeżeli tak to zapraszam. Dzisiaj porozmawiamy o jednej z popularniejszych gier. Wianowicie Combat Arms. Tutaj Adi i zapraszam
Wielu starszych użytkowników może się dziwić i zastanawiać czy ktoś w to jeszcze gra. Ja gram i tyle wystarczy. Zanim zaczniemy, mam dwie podstawowe rzeczy, które każdy zna:
W grze jest wiele trybów. Oto kilka z nich:
Tyle o grze. Teraz napiszę coś od siebie. Gra mnie kupiła. Prawie codziennie z kolegami organizujemy meczyk w Combat Arms. Oto moja ocena tego tytułu:
Na tle takich hitów gra trzyma się bardzo dobrze, tamte gry (bez tf2) chyba nie doczekały się tylu aktualizacji. Gra doczekała się nawet ulepszonej wersji, ale tylko w zamkniętej becie. W nowej wersji ulepszono grafikę oraz cały interfejs. Nową wersję znadziecie pt. "Combat Arms: Operation Janus". Tyle z mojej strony mam nadziej, że artykuł dobrze się czytało. Do następnego razu. Cześć