Czy wam też od ponad 2 tygodni, ani razu nie przyszła nagroda za ocenianie? Ja oceniam prawie co dziennie, a nie dostaję nic. Robię wszystko jak zawsze...
Ja dostaję, jednak bardzo rzadko. Kiedyś miałem codziennie 25- do 50 KD, a teraz raz w tygodniu wpadnie 50 tylko.
To mi ostatnio 0, bez sensu trochę
Może to też być wynik małej ilości artykułów, lub błędnej oceny.
3/4 artykułów to spam, nie idzie źle ocenić spamu. Z drugiej strony nie wiem czy jeśli np. Przy ocenianiu normalnego artykułu postawi się 1 źle łapkę, to czy to Ci anuluje KD za cały dzień. Ale mimo wszystko kiedyś miałem prawie co dziennie. A dziś... Trochę szkoda...
Ja też mam z tym problem. Jak czytałem na forum, to trzeba mieć wszystko perfect, ale nie jestem do końca tego pewien. Musicie spytać się moderatorów. Oni lepiej wiedzą :3
To dobry pomysł, ktoś napisał, że za ocenianie tez dostaje sie KD - popróbuje dalej.
Dostaje się, kiedyś prawie co dziennie miałem +50 KD. Teraz już nie
Dla mnie artykuły są bez nadziejne bo ja tworze cały czas i mi wyskakuje potem , że to spam
Jak spamujesz np. Spacjami to tak jest
Tworzysz czy robisz kopiuj wklej z eruogamer.pl? xD Nawet jeśli artykuł na eurogamerze jest Twój to podejrzewam, że dla gamehag to nieistotne, nie wydaje mi się, żeby chcieli płacić za publikowane już gdzieś indziej artykuły. xP
Ja tez mam ten problem, na poczatku miałem od 20 do 50 codziennie albo co dwa dni a teraz od dwoch tygodni nic
Mi tak samo nic nie przychodzi :(
Chyba napisze to misty, bo mają jakiś problem