Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
W tym artykule pokażę 5 według mnie najlepszych kodów do GTA.
Enjoy!
1. HESOYAM
Kod który odnawia życie i wytrzymałość pancerza. Dodadkowo dostajemy 250 tyś haj$u. Gdy jesteśmy w środku pojazdu również zostanie naprawiony.
2. FOURWHEELFUN
Kod daje nam quada, na którym możemy wykonywać różne drifty i inne ewolucje.
3. AIWPRTON
Chcesz grać w WoTa ale masz tak słabego PCta, że Ci ledwo GTA trybi? Dzięki tej komendzie zespawnuje ci się czołg, którym będziesz mógł robić ro*******l ryzykując dostaniem sześciu gwiazdek. Gdyby na serwerach mozna było używać cheatów to gracze by pewnie symulowali bitwy WoT'a w GTA
4. ASNAEB
Usuwa wszystkie gwiazdki, najbardziej się przydaje jak nudzi ci się ro*******l który robisz, albo jak masz gwiazdki podczas wykonywania trudnej misji. Ta komenda ratuje ci dupę.
5. RIPAZHA
Dzięki tej komendzie będziesz mógł poruszać się samochodami w grze niczym Ron i Harry Fordem Anglią. Przydaje się do szybkiej ucieczki przed policją, albo nawet i do totalnego r*********u.
Dziękuję za przeczytanie mojego zestawienia ulubionych cheatów do GTA. Jeśli podobająci się moje artykuły to strzel pozytywny komentarz
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Pozdro Busti :)