Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witaj, w tym artykule przedstawię5 najlepszych gier 2016.
Moje 5 gier które moim zdaniem są najlesze 2016 roku !!
5. Froza Horizon 3
Jest to gra wiścigowa jest ona na:Pc, Xbox One. Premiere miała miejsce 27 września 2016 , aczkolwiek gra dużo zyskuje na multipalyerze, gdyż jest to najbardziej społecznościowa ze wszystkich odsłoń serii.Moja ocena to 9\10.
4.Wiedźmin 3: Krew i Wiono
Jest to gra RPG,akcji jest ona na : Pc, Ps4, Xbo One. Premiera miała miejsce 31 maja 2016.
Gra przenosi nas do całkiem nowej krainy Touissant.Moaj ocena to 8/10.
3.Overwach
Jest to gra drużynowa strzelanka,Overwatch to pierwszoosobowa gra akcji na PC-ty, nastawiona na rozgrywkę wieloosobową. Jest to kolejny projekt znanego wszem i wobec studia Blizzard Entertainment.Jest ona na :Pc, Ps4, Xbox One. Premiera miała miejsce
24 maja 2016.Moja ocena to 10/10.
2.Pokemon Go
Jest to gra mobilna na system Android.Za pomocą kamery rejestrowany jest otaczający gracza świat.W ten sposób szukamy pokemonów, chwytamy je, a następnie toczymy za ich pomocą bitwy z innymi trenerami.Gra jes tylko na system Android.Premiera gry miała miejsce 6 lipca 2016.Moja ocena to 9/10.
1.Fifa 17
Jest to gra sportowa, multiplayer, piłka nożna. Gra jest od firmy EA Sports jest ona na: