Witam , Dziś artykuł , czyli co nowego w grze The Sims 4
Gry The Sims (1 , 2, 3) miały dawniej bardzo mało możliwości , jesli chodzi o tworzenie postaci . Lecz przełom , czyli gra The SIMS 4 dodaje nam nowe mozliwości ! Jedną z nich jest wybraniu stylu chodu naszego sima .
Kobieta moze sikac na stojąco , Facet może zajsc w ciąze , mozesz miec nawet dziecko z MROCZNYM KOSIARZEM
Dodaje możliwośc mieszkania w blokach bez dodatków ! Czyli przeciwnie do wcześniejszych Wersji tej gry :)
Nasi simowie mogą miec także swoje niepowtarzalne chcraktery ! Nowe Zajęcia np.: Zerzbienie w drewnie czy obcinanie drzewek Bonzaii :)
Ale w nowej wersji kultowej gry THE SIMS jest także małe ograniczenie ! Mowa tu o Braku możliwości zmiany koloru np.: mebli tak jak w The Sims 3 , Kolory można wybierac z gotowych wzorników .
Stronka Gamehag w swoim sklepie ma nawet do sprzedachy Klucz aktywacyjny który jest warty zakupu
Lecz Moim zdaniem nowa wersja kultowej gry The SIMS daje duzo możliwości i kazdemu polecam w nią zagrać !
Od kiedy jest mozliwosc mieszkania w blokach bez dodatkow?
Od kiedy można mieszkać w blokach bez dodatków? Czy ja o czymś nie wiem?
Bardzo ciekawy artykuł. Jestem wielką fanką simsów
Fajna gierka. Dopracowana :D
Ale szcezre to nwm co ja tu robię ;w;
od kiedy mozna mieszkac w bloku bez dodatku xD?
Ja bardzo lubie grać w The Sims 4. Mam simsy na ps4 a nie na kompie ale i tak fajnie się gra. Polecam