Cześć wszystkim! :)
Mam 2 pytania odnośnie sklepu i konkursów. Czemu zamówienia w sklepie idą tak długo? Wysyłane są ręcznie? A co do konkursów to z tego co wiem hazard w Polsce jest nielegalny, a konkursy na tej stronie to są losowania. Czemu w takim razie gamehag jest legalny w Polsce?
1. Na nagrody czeka się kilka dni ponieważ wiele osób na raz zamawia i nie nadążają 2. Konkursy to nie hazard c:
Kupujesz los do konkursu w którym zwycięzca jest wybierany drogą losową co oznacza, że jest to hazard.
To jest losowanie można je uznać jako hazard tak jak zdrapki i inne losowania takie jak np. lotto a są legalne, pewnie hazard prywatny jest tylko nielegalny
1. mi po 40 minutach przyszło 2. walczysz o prawdziwy hajs?!
to raczej nie jest hazard kupujesz tylko los. wszyscy mają równe szanse
Muszą sprawdzic czy to nie multikonto
Jakie multikonto wtf? O co tu chodzi? Mogą mi nie dac nagrody jak stwierdza ze mam multikonto?
Tak, mogą - polecam coś takiego jak regulamin ;)
A oplaca sie grac w konkursy? Pls odpowiedz
1.idą długo bo mają dużo zamawiają ludzie i nie dają rady 2.konkursy to jak np .konkurs na 2000 v-dolce to hazard?
witam odnosnie konkursu kiedy wylaniaja zwyciescow i wgl bo niewidze zadnej daty i czy musi byc pelen sklad np 12/12 by losowanie sie odbylo
1. Czasem chodzi też z dostępnością produktu . 2 A konkursy to nie hazard. Pozdro.
1. Jeśli idzie długo to oznacza, że jest brak w "magazynie". Ja kiedyś czekałem 3 tyg na psc 20 zł. Gdy przyszło, to dobrałem jeszcze kilka i te dodatkowe już przyszły po 10 minutach.
2. Nie wiem skąd masz dane, że hazard jest zakazany. Hazard w Polsce jest legalny, ale trzeba mieć licencję by prowadzić taką działalność. Sądzisz, że na jakiej zasadzie działa chociażby STS? Mają licenjcę :)
Co to w ogóle za jakieś dziwne pytania
Polecam kupować gry z tej strony, tanio łatwo i szybko: https://www.g2a.com/r/gr-5cd45fe1af8cf :money_mouth:
ale juz nie ma konkursów w polsce