j.w jest jakiś limit na komentarze i posty? Co ile się odnawia?
Limit odnawia się każdego dnia. Jeśli pisałeś post o 14, to odnowi się kolejnego dnia o 14. A jeśli dobrze pamiętam to limit wynosi 5 komentarzy, ale jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi. A co do
A co do wbijania expa, to jedynymi sposobami są komentarze oraz wykonywanie zadań.
Tak reset co 24 h nastepuje
Dodatkowo za zlecenia lub założenie konta z reflinka także otrzymuje się exp.
i jak nie ma resetu to expa sie nie dostaje?
Tak, nie dostaje się expa, jeśli ci się czas nie odświeży. Warto więc pisać o stałej porze albo koło niej. Lub po prostu sobie gdzieś zapisać, kiedy ci się odnawia :)
Hydepark, pisanie artykułów (chyba) i oczywiście gry to chyba wszystko raczej nie ma innego lepszego sposobu więc no
TEZ MI SIE przyda i sorry za caps
TEZ MI SIE przyda i sorry za caps
Nie wiem właśnie pisanie artykułów, gry
nie wiem włąsnie szukam odp
no to strasznie wolno sie exp wbija:/
Ej a zlecenia działają normalnie dostajesz kamienie dusz czy jak?
Ja mam poradnik na zdobywanie expa taki zeby poprostu pisac komentarze ,innego nie mam bo jestem tu now i nie zabardzo sie znam
polecam ci pisać komentarze pod artykułami i pod forum tylko że jest limit
ej bo jestem tu nowa bo potrzebuje robuxy i ocenilam 12 artykulow i nie dali mi zadnych kamieni a i jeszcze skomentowalam z jakies 4 posty a nie dostalam expa ani nic
vLimit odnawia się każdego dnia. Jeśli pisałeś post o 14, to odnowi się kolejnego dnia o 14. A jeśli dobrze pamiętam to limit wynosi 5 komentarzy, ale jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi. A co do
Siema ertyhjwjhtrrgfedffw