Fajna gra, czy kopia Overwatch?
Zapraszam do dyskusji.
no tak srednio bym powiedzial
moim zdaniem jest to spoko gierka, a to, że płatna gra będzie miała swój darmowy odpowiednik było chyba jasne.
Gry są podobne ale mechanika walki znacząco się różni. "Kopia" Overwatch może to być za dużo powiedziane, po za tym rozpętanie "gówno burzy" takim zdaniem jest bardzo łatwe XD Szczerze spodziewałam się walk na poziome LoLvsDota ale pozytywnie się rozczarowałam ;)
Taki troche zrzynany z Overwatcha ale jest spoczko
Jest spoka sam gram i w overwacha i w paladins obie gry są podobne ale się różnią np w overwach nie trzeba kupować bohaterów a w paladins trzeba ogólnie obie giermi są spoko :3
A tak propo gdzie można aktywować konto żeby móc pisać kody?
Paladins ściąga od overwatch ale moi koledzy mówią że inaczej bo naoglądali się kłamstw
załużmy, że Paladins to jest kopia gry overwatch☹, ale według mnie gra jest godna polecenia:smiley:
ja nie mam Paladins, ale grałem kiedyś u kolegi i powiem wam, że gierka godna polecenia❤:smiley::thumbsup::video_game:
Długo grałem w Overwatcha i w Paladins. Moim zdaniem twórcy Paladins wzorowali się na Overwatchu ale nie do końca ponieważ gra nie jest taka sama.
z tego co wiem to obie firmy mówią, że ich gry są ,,oryginalne" a ta druga to kopia...