24
0/160
DawGOG
February 24, 2019 at 04:43 PM
Nie znam jej
redheadmaster
September 26, 2019 at 07:34 PM
Kiedy KD ja się pytam???
Biernateq_
September 27, 2019 at 07:27 PM
nie wiem pierwszy raz widze
Aroxi
March 9, 2020 at 06:50 PM
Fajna gra lubie grac w niom
lordddpro
March 10, 2020 at 05:39 PM
Nie wiem
kryspin_szlachetko
April 15, 2020 at 07:27 PM
co do tej gry jest spoko wciąga nawet pograsz 2godz i się wydaje spok ale pożniej grasz i juz ci się nie chce ale to zależy co lubisz dzieki
Wojownik341
May 4, 2020 at 04:23 PM
co to za gra
Wojownik341
bo bym se pogral
Wojownik341
fajna chociarz
piotr_puzdrowski
May 17, 2020 at 01:02 AM
szybko się nudzi
Globter
June 17, 2020 at 10:34 AM
Fajna gra wbijajcie gramy i exp nabijamy .
Aezumii
August 26, 2020 at 08:39 PM
nie wiem :OOOOOOOOO
kacper_miara
December 10, 2020 at 02:23 PM
Last Chaos to gra z popularnego gatunku MMORPG, jednak od dobrze znanych konkurentów odróżnia ją to, że za możliwość zabawy nie trzeba tu nic płacić. Osoby lubujące się w tego typu klimatach nie powinny się raczej zbyt długo zastanawiać, bo świat gry potrafi z powodzeniem wessać na długie godziny. Mnogość opcji i przyjazny interfejs sprawiają, że rozgrywka jest przyjemna i wystarczająco urozmaicona. Z drugiej strony do najlepszych przedstawicieli gatunku sporo jeszcze brakuje, ale nie ma się co dziwić, bo tam jest już mowa o pieniądzach i to raczej niemałych. Last Chaos jawi się zatem jako całkiem rozsądna alternatywa dla graczy, którzy chcą zobaczyć jak smakuje rozgrywka spod znaku MMORPG, a przy tym nie mają zamiaru uszczuplać zawartości swojego portfela. Zawsze można przecież taką grę z czystym sumieniem odinstalować, a o jakichkolwiek
Bartoszekelo
February 14, 2021 at 08:16 PM
Last Chaos to gra z popularnego gatunku MMORPG, jednak od dobrze znanych konkurentów odróżnia ją to, że za możliwość zabawy nie trzeba tu nic płacić. Osoby lubujące się w tego typu klimatach nie powinny się raczej zbyt długo zastanawiać, bo świat gry potrafi z powodzeniem wessać na długie godziny. Mnogość opcji i przyjazny interfejs sprawiają, że rozgrywka jest przyjemna i wystarczająco urozmaicona. Z drugiej strony do najlepszych przedstawicieli gatunku sporo jeszcze brakuje, ale nie ma się co dziwić, bo tam jest już mowa o pieniądzach i to raczej niemałych. Last Chaos jawi się zatem jako całkiem rozsądna alternatywa dla graczy, którzy chcą zobaczyć jak smakuje rozgrywka spod znaku MMORPG, a przy tym nie mają zamiaru uszczuplać zawartości swojego portfela. Zawsze można przecież taką grę z czystym sumieniem odinstalować, a o jakichkolwiek