Dla mnie ta gra jest coraz bardziej rozbudowywana i nigdy nie można się w niej nudzić moje ulubione gry to jailbreak, meepcity, madcity sory jak były jakieś błędy
Robuxy za free nie istnieją
Ale jesteś udjrh is a great place to work to get make up for up to CL
A me non mi ha mai fatto vedere la mia faccia a faccia a faccia a faccia a faccia
I A bit little later more and people who are in not going with to make do better much longer in terms their parents friends who are not
A ty hihotki co is do you with the your industry company in that country that can :canned_food: your the best world to make your life easier and easier to
Polska strona robloxa nie jest za bardzo ciekawa. Szczególnie denerwuje mnie ciągłe pisanie "Kto z polski".
Szczeże sądze że Roblox to super gra rużne tryby i kto chce mnie dodać to mam nick protymek
Ja ją bardzo lubię I bardzo mi się podoba. Polecam tryb o nazwie The Grand Crossing|Roleplay.
roblox to bardzo fajna gra, a najbardziej w niej lubie: tower of hell, adopt me, royal high
Roblox to bardzo fajna gra na telefon oraz komputer. Jeśli będziesz grać bardzo długo w tą grę mółbyś się do niej przyzwyczaić i grać w nią całe dnie (tak jak ja obecnie) XD
Jest fajna grą na zabicie czasu
Spoko gierka , dużo trybów gry niektóre kosztują za robux
roblax to zajefajna gra JEST NAJLEPSZA !!!
bardzo ja lubię garm w nia już 2 lata
Super gra, gram w nią już kilka lat i w ogóle m osie nie nudzi