Fajna i zachęcająca do czytania
Fajna recenzja mam nadzieje ze nadal bedziesz pisac
Zastanawiam się czy zagrać. Nadal uważam, że do Heavy Rain sporo tej grze brakuje.
Grałem w life is strange i mi bardzo sie podobała zrób recenzję o the last of us heavy rain i beyond
Niezbyt dobry tytuł... Grałem i nie ma szału
Nestety nie zagrałem ale z tego co widziałem bardzo łatwo się wczuć.Jak dla mnie gra ta badzo fajnie wykorzystuje motyw cofania się w czasie i ma znakomitą fabułę charazmetycznych bochaterów i bardzo smutne zakończenie którego mnie osobiście zajeło by kilkanaście minut rozwarzania.ja bym dał tej grze 8/10 poniewasz nadal mi czegoś zabrakło
Mi tez sie ta gra nie podoba xdd
Mówcie se co chcecie według mnie gra jest niesamowita i wykorzystuje ciekawy motyw cofania się w czasie. Działa to troche na zasadzie save statów wbudowanych w grze przez co można zobaczyć jak potoczy się sytuacja w danym momencie zależnie od wyboru jaki podjęliśmy. Lecz osobiście sądzę też że jak na tytuł o cofaniu się w czasie można było zrobić więcej sytuacji gdzie cofamy się nie tylko 3 sekundy wcześniej tylko np 5 lat wcześniej aby coś tam zrobić i zależnie od tego co zrobimy fabuła pójdzie danym kierunkiem. Ale koniec końców ja nie narzekam mi się grało świetnie i cały klimat szkolno tajemniczo kampusowy mnie wciągnął.
mi ta gra pszypadła do gustu