Najpierw odrzucili mi screena z gry z komunikatem: "Zadanie w grze Fortnite zostało odrzucone. Wygląda na to, że nie zarejestrowałeś nowego konta w grze". Ale OK, ponieważ w tym badziewiu nie da się zrobić screena który pokaże jednocześnie nick i licznik bitew. Za czyjąś namową wrzuciłem screena ze stronki https://fortnitetracker.com/ na którym jak byk stoi nick i rozegrane 5 bitew. I co? G***o!!! Ten sam komunikat. Wszedłem w support, zaznaczyłem odpowiednie rubryki i... trzymajcie mnie. "Pamiętaj, że tylko nowi gracze mogą wykonywać zadania z gier na Gamehag. Staramy się, by każdy miał równe szanse, więc nie możemy zaakceptować zadania, jeżeli w przeszłości grałeś już w tą grę. Załóż NOWE konto w grze, i prześlij nam ponownie zrzut ekranu. WSZYSTKO JASNE" Nosz do kurtyzany ubóstwa!!! Nigdy w życiu bym w to nie zagrał gdyby nie Gamehag. A oni twierdzą że konto jest stare. Tam u was w ogóle ludzie pracują? Czy same boty???
Nie wiem, u mnie było podobnie, ale w War Thunder :C
We fortninajcie dostalem 7k vldolcuw z konkursu alenie na co mama wydac powiedcie . gram w fortnite od 2 seazony mam czecie miejsce w fortnie .Wygrywalem duzo i nawet bardzo duzo turniejuw a wy ile wygralscie? w 2 seazonie dziadowo sie dla mnie gralo , ateraz w 7 seazonie luksusem xd . Zara bedzie 8 seazon ciekawe jakie beda skiny morze jakis turnieje tez beda? to znowu wygram i dostane v-dolce .