Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Najpierw odrzucili mi screena z gry z komunikatem: "Zadanie w grze Fortnite zostało odrzucone. Wygląda na to, że nie zarejestrowałeś nowego konta w grze". Ale OK, ponieważ w tym badziewiu nie da się zrobić screena który pokaże jednocześnie nick i licznik bitew. Za czyjąś namową wrzuciłem screena ze stronki https://fortnitetracker.com/ na którym jak byk stoi nick i rozegrane 5 bitew. I co? G***o!!! Ten sam komunikat. Wszedłem w support, zaznaczyłem odpowiednie rubryki i... trzymajcie mnie. "Pamiętaj, że tylko nowi gracze mogą wykonywać zadania z gier na Gamehag. Staramy się, by każdy miał równe szanse, więc nie możemy zaakceptować zadania, jeżeli w przeszłości grałeś już w tą grę. Załóż NOWE konto w grze, i prześlij nam ponownie zrzut ekranu. WSZYSTKO JASNE" Nosz do kurtyzany ubóstwa!!! Nigdy w życiu bym w to nie zagrał gdyby nie Gamehag. A oni twierdzą że konto jest stare. Tam u was w ogóle ludzie pracują? Czy same boty???