W jakie czołgi iść na początku ?
Powiem tak wiele graczy z którymi gram poszli na radzieckie czołgi które nie grzeszą ale zdecydowanie polecam francuskie i niemieckie szczególnie tigera 2 który potrafi siać spusztoszenie
Powiem tak ruski czołg ciężki Obj. 277 i ruskiego meda Obj. 140
Francuskie czołginie polecał bym na początek.
Tiger 2 jest dobry ale już doświadczony gracz wie że się strzela policzki oraz w dolną płyte i to jest największy minus tego czołgu.
Jak lubisz cziężkie czołgi 8 poz. to polecam Caernarvon i lecieć do X tieru Super Conqueror. Caernarvon ma dobre opuszczanie działa ,twardy pancerz wierzy ,twardy kadłub ,bardzo dobry dpm (obrażenia na minute) ,celne działo.
Proponuję testować tyle, ile możesz. Każdy gra inaczej.
To zależy od ciebie. Mi się grało bardzo dobrze linią do is 3, a mój kolega jej nie nawidzi. Ja nie umiem grać czołgami lekkimi, a nie którzy nimi robią bardzo dobre wyniki.
Polecam ci zrobić przynajmnie jedną linie każdego rodzaju pojazdów. Nie spodobają ci się czołgi ciężkie (np. ponieważ są zawolne) to sprzedaj je i rób inne linie.
witam moim zdaniem dla nowego gracza najlepsza będzie linia do obj.277 bo do 8 tieru czołgi wybaczają wiele błędów jakie nowy gracz będzie popełniał. Jak już troszkę zapoznasz się z grą bardziej (poznasz mapy ,gdzie przebijać itp.)to 9 i 10 tier będzie świetnym zakończeniem linii później sam zadecyduj czym ci się gra fajnie pozdrawiam